Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Yatağan’da Tarihi Eser Operasyonu

Muğla’nın Yatağan ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince bir konutta tarihi eser niteliği taşıyan sikkeler bulunduğu ihbarı üzerine şüphelinin evinde ve aracında arama gerçekleştirildi.

Emniyetten 4 Günde 16 Uyuşturucu Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 12-15 Ocak tarihleri arasında uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirdiği 16 ayrı operasyonda değişik miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

Bodrum’da Apart Otelde Yangın

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir apart otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Seydikemer’de Aynı Yerde Bir Dakikada İki Kaza

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bir dakika içerisinde aynı yerde yaşanan iki farklı kazada 2 kişi yaralandı.

Milas'ta Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde otomobilin orta refüje çarparak takla atması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kontrolden Çıkan Otomobil Su Kanalına Uçtu: 1 Ölü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkarak su kanalına uçan otomobilin sürücüsü Handan Ustaoğlu hayatını kaybetti.

İtfaiye Ekipleri Yanan Evden 2 Kediyi Kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangında itfaiye ekipleri 2 kediyi yaralı şekilde kurtardı.

Seydikemer’de dağda mahsur kalan Amerikalı turist kurtarıldı

 Muğla’nın Seydikemer ilçesinde dağlık alanda yürüyüşe çıkan ve mahsur kalan Amerikalı turist ekipler tarafından kurtarıldı.

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Buzağı satıcılarına dehşeti yaşatmışlardı, 6 kişi tutuklandı

 Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağı getiren 3 kişiyi silah ve bıçak zoruyla darp edip buzağılarına el koydukları suçlamasıyla gözaltına alınan 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

Motosiklet ile otomobil çarpıştı, bir çocuk yaralandı

Muğla'nın Milas ilçesinde motosiklet ve otomobilin çarpıması sonucu 4 yaşındaki çocuk yaralandı.

'Breaking Bad'de İkinci Perde: Yine Tutuklandı

ABD'de yayınlanan ve kimya öğretmeninin kendi imal ettiği uyuşturucuyu satmasını konu alan 'Breaking Bad' dizisine benzer olay, 2020 yılında Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanmıştı. Uyuşturucu ticaretinden tutuklanan eski fen bilgisi öğretmeni Sertuğ Zeki Bestel, ikinci defa uyuşturucu ile yakalanınca yine tutuklandı.

Ali Kırca’nın Teknesi Batmaktan Kurtarıldı

Fethiye’de günübirlik teknelerin bulunduğu alanda duran ve Ali Kırca’ya ait olan tekne, deniz polisi, kıyı emniyeti ve sahil güvenlik ekipleri tarafından batmaktan son anda kurtarıldı.

Buzağı Satmaya Gelip, Dehşeti Yaşadılar

Samsun’dan Muğla’nın Bodrum ilçesine 16 buzağıyı satmak için getiren 3 kişi, silah zoruyla darp edildi, getirdikleri buzağılara el konuldu. Buzağılarla birlikte Bodrum’dan kaçmaya çalışan 7 saldırgan jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Marmaris Balan Dağı'nda Kaybolan Şahıs İçin Aramalar Havadan Ve Karadan Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 30 Aralıkta çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmalarının 13. gününde de 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam ederken Jandarma Komutanlığına bağlı Cayrokopter de havadan bölgeyi tarıyor.

Milas'ta Trafik Denetimleri Sürüyor

Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri tespit ederek cezai işlem uygulanıyor.

Bodrum'da 24 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 24 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Elektrik Arızası Nedeniyle Bakıma Getirilen Yat Alev Aldı

Muğla Marmaris’te bakıma alınan bir yatta elektrik arızası nedeniyle yangın çıktı. Yat firması çalışanları tarafından kısa sürede müdahale edilen yangın itfaiye ekipleri bölgeye ulaşıncaya kadar söndürüldü. Çalışanların kısa sürede yangını kontrol altına alıp söndürmesi takdir toplarken firma tarafından, personele periyodik aralıklarla yangın eğitimi verildiği öğrenildi.

Gelinini Öldürüp, Cesedini Yakmaya Çalışan Kayınpeder İçin Karar Çıktı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde gelinini öldürüp, cesedini yakmaya çalışan kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı. Sanık, karar duruşmasında da önceki ifadelerinde olduğu gibi rahatsız olduğunu, olayla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

Toplam 5086 haber.