Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Marmaris'te Kaybolan İsa Çifçi'yi Arama Çalışmaları 8'inci Gününde

Muğla'nın Marmaris ilçesinde mantar toplamak için Balan Dağı'na giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan şahsı arama çalışmaları, 8. gününde 200'e yakın kişi ve iz takip köpekleri ile devam etti.

Datça’da 17 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 17 düzensiz göçmen kurtarıldı, bir göçmen kaçaklığı şüphelisi yakalandı.

Fethiye'de 35 Düzensiz Göçmen Kurtarıldı, Denize Düşen 3 Göçmen Aranıyor

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında lastik bot içerisindeki 35 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, denize düşen 3 düzensiz göçmen ise arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Otobüs şoförü kurtarılamadı

 Kocaeli’den Muğla’ya gelen yolcu otobüsün şoförü ile yolcu arasında çıkan tartışmada başını yere çarpan otobüs şoförü 10 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Dalaman’da okul güvenliği ele alındı

Dalaman Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Güvenli Okul Güvenli Eğitim Toplantısı” düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Dalaman kaymakamı Mesut Yakuta başkanlık yaptı.

Ortaca’da Kaçak Sigara Operasyonu

Muğla’nın Ortaca ilçesinde polisin yaptığı operasyonda çeşitli markalarda çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Fethiye’de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Taşyaka Mahallesi Ölüdeniz Caddesi’nde trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Bodrum'da Düzensiz Göçmen Operasyonu

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki dört ayrı operasyonda 45 düzensiz göçmen yakalandı, 32 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Kargo Paketinden Uyuşturucu Çıktı

Muğla polisinin düzenlediği operasyonda kargo paketi içindeki ayakkabı içerisine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Fethiye'de Ölümlü Kazaya Karışıp Serbest Bırakılan Sürücü Tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 1 kişinin öldüğü kazayla ilgili serbest bırakılan ve sonrasında tekrar gözaltına alınarak hakim karşısına çıkartılan sürücü tutuklandı.

Sevim Çet Davasında Sanığa Ağırlaştırılmış Müebbet Talebi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürüp, cesedini ormanlık alana bırakan sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, savcı mütalaasını verip ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isterken acılı anne Emine Kaçar, “En ağır cezayla cezalandırılmasını istiyorum” ifadelerinde bulundu.

Milas’ta Motosiklet Otomobille Çarpıştı: 2 Yaralı

Muğla'nın Milas ilçesinde motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen ve güvenlik kameralarına da yansıyan görüntüde 2 kişi yaralandı.

Seydikemer’deki Trafik Kazasında Ölü Sayısı 3'e Yükseldi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 3 kişi ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 kişi daha hayatını kaybedince ölü sayısı 3'e yükseldi.

Seydikemer’deki Kazada Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 3 kişi ağır yaralanmıştı. Ağır yaralı 1 kişi daha hayatını kaybetti.

Düzensiz Göçmenleri Taşıyan Bot Arızalandı, Sahil Güvenlik Kurtardı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan adalarına gitmek için bindikleri lastik botun arızalanması sonrası Sahil Güvenlik ekipleri lastik bot içindeki 25 düzensiz göçmeni kurtardı.

Marmaris’te Kayıp Vatandaştan 5 Gündür Haber Alınamıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 5 gün önce mantar toplamak için gittiği Balan Dağı'nda kaybolan adamı arama çalışmaları bugün de devam etti.

Seydikemerde Kaza:1 Ölü 3 Ağır Yaralı

Seydikemer'de iki otomobilin kafa kafaya çarpışmasıyla 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Bodrum'da 27 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 27 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Muğla’da 15 Günde Bin 791 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 16 Aralık 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında yürütülen operasyonlarda bin 791 düzensiz göçmen yakalandı.

Toplam 5111 haber.