Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Av. Epözdemir: “Bilirkişi raporu bilimsellikten uzak”

Geçen yıl Temmuz ayında Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldükten sonra varile konularak yakılan ve üzeri beton dökülen Pınar Gültekin cinayetinin ikinci duruşması Muğla 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

Fethiye’de sahte içki 2 can aldı

Fethiye’de yılbaşı akşamı içtikleri sahte içkiden sonra rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan 2 arkadaş yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi.

Araç ile birlikte yandı

Muğla'nın Köyceğiz İlçesinde plakasız ve kullanılmayan aracın yanması sonucu bir kişi yanarak öldü.

Fethiye'de görevi başında rahatsızlanan polis memuru Özcan Turan yaşamını yitirdi

Muğla’nın Fethiye İlçesinde görevi başında rahatsızlanan polis memuru Özcan Turan, yaşamını yitirdi. Polis memuru Turan'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu, öğrenildi.

Pınar Gültekin’in adli tıp raporu vahşeti ortaya koydu

Muğla’da vahşice öldürülen Pınar Gültekin’in katili Cemal Metin Avcı’nın akıl sağlığı yerinde ve ceza ehliyetinin tam olduğuna dair rapor verildi. Ayrıca adli tıp raporunda Pınar’ın cesedinin tamamının yandığı ve bu nedenle ölüm zamanı ve sebebi belli olmadığı, yaşarken diri diri yakılmış olabileceği belirtildi. Öte yandan Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili katil Cemal Metin Avcı ile kardeşi Mertcan Avcı'nın yargılanmasına bugün devam edilecek.

Pınar Gültekin Cinayeti Davasının İkinci Duruşması Yarın Yapılacak

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili katil Cemal Metin Avcı ile kardeşi Mertcan Avcı'nın yargılanmasına yarın (4 Ocak 2020) devam edilecek.

Ormanlık alanda zehirli kemikler bulundu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde çobanlık yapan bir kişi, ormanlık alana atılan zehirli kemikler nedeniyle bir köpeğinin zehirlendiğini, diğerinin ise kayıp olduğunu iddia etti.

Tır devrildi, sürücüsü yaşamını yitirdi!

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yılın ilk ölümlü trafik kazasında devrilen tırın sürücüsü hayatını kaybederken, yolcu olarak bulunan 1 kişide yaralandı. Bölge Trafik ve Jandarma ekipleri kaza yerinde, olası yeni bir kazayı önlemek için Seydikemer, Antalya karayolunda güvenlik önlemi aldılar.

Ukraynalı genç kadın elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 25 yaşındaki Ukrayna uyruklu Kristina Novytska, evinde elleri kelepçeli başına poşet geçirilmiş halde ölü bulundu.

Muğla'da 2020 yılında 354 şüpheli tutuklandı

Muğla'da düzenlenen operasyonlarda yakalanan şahısların 354’ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kaçakçılıkla ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, 2020 yılında Muğla il genelinde 2 bin 353 operasyon yapıldı.

Fethiye’de kovalamaca sonucu yakalanan hırsızlık zanlısı tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 9 evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla kovalamaca sonucu yakalanan zanlı tutuklandı.

156 kişi ve bir işyerine 376 bin TL ceza

Muğla Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı tedbirleri kapsamında sorumluluk bölgesinde gerçekleştirdiği denetimlerde çok ayıda işyeri, konaklama tesisi ve otobüs terminallerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamayı ihlal eden vatandaşlara ceza yağdırdı.

Hırsızı ayakkabı izi ele verdi

Fethiye'de Taşyaka ve Patlangıç Mahallelerinde geceleyin pimapen zorlayarak, korkuluk sökerek ve kapı kırarak gerçekleştirilen hırsızlık olaylarını takibe alan polis, ayakkabı izinden yola çıkarak şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri şüpheliyi, çaldığı eşyalarla birlikte yakalayıp 18 ayrı suç dosyasıyla adliyeye sevk etti.

Muğla yeni yıla silah sesleri ile girdi

Muğla'nın Menteşe ilçesi yeni yılın ilk dakikalarını silah sesleri karşıladı. Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması nedeniyle sokakta yeni yıl kutlamalarına katılamayan vatandaşlar yeni yılı tabanca ve tüfek ile havaya ateş açarak karşıladı.

Araç alev alev yandı

Muğla’da seyir halindeki araçta çıkan yangında araç kullanılmaz hale gelirken, araçta yaklaşık 20 bin TL’lik hasar oluştu.

Köyceğiz’de sahte içkiye geçit yok

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen operasyon ile 60 litre etil alkol ele geçirildi.

Fethiye'de yılbaşında trafik denetimleri yapıldı

Fethiye’de 2020’in son gününde de trafik denetimleri sürdü.

Jandarma 249 litre sahte alkol ele geçirdi

Muğla genelinde gerçekleştirilen ‘Huzur ve güven’ uygulaması kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler denetimlerde 249 litre değişik türde el yapımı alkol ele geçirdi.

Emniyet 15 saatlik denetimde 3 bin kişi sorguladı

Muğla Emniyet Müdürlüğü il genelinde yılbaşı öncesi gerçekleştirdiği ‘Huzur ve Güven’ uygulamasında 3 bin kişiyi sorgularken, 109 bin 647 TL idari para cezası uyguladı.