Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

KALP KRİZİ GEÇİREN TAKSİCİNİN O ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde seyir halindeki ticari taksi sürücüsü kalp krizi geçirdi. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve bir motosiklete çarptığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

13 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYININ ZANLILARI YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son üç yıl içinde 13 ayrı faili meçhul hırsızlık olayının zanlısı olarak aranan şüpheliler Jandarma JASAT ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

13 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYININ ZANLILARI YAKALANDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde son üç yıl içinde 13 ayrı faili meçhul hırsızlık olayının zanlısı olarak aranan şüpheliler Jandarma JASAT ekiplerinin operasyonu ile yakalandı.

JANDARMADAN DALAMAN'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla'nın Dalaman ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alınırken, farklı miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

DATÇA’DA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

Muğla’nın Datça ilçesinde kamyon ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpışması sonucu iki kişi yaralandı.

KAMYONETLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 2 YARALI

Muğla’nın Marmaris ilçesinde belediye ait resmi araç ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

SEYDİKEMER’DE TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

OCAKTAKİ ATEŞ, EVİ YAKIYORDU

Muğla’nın Bodrum ilçesinde iki katlı bir evde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangın ekiplerce söndürülürken büyük çapta hasar medyana geldi.

EFOR, UYUŞTURUCUYU ELİYLE KOYMUŞ GİBİ BULDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde jandarma ekipleri Efor isimli narkotik köpeğiyle yaptığı aramalarda şahısların üzerinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi.

JANDARMADAN MİLAS’TA ‘SUÇ ÖRGÜTÜ’ OPERASYONU

Muğla’nın Milas ilçesinde Milas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde suç örgütü kurmak suçlaması ile 10 ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

EGM, “EN YAYGINI, KONTÖR VE PARA DOLANDIRICILIĞI”

TC İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından vatandaşların iletişim yoluyla dolandırılmaması için paylaşılan bilgi notunda, "Türkiye genelinde en yaygın dolandırıcılık yönteminin, “kontör ve para dolandırıcılığı” şeklinde telefon yoluyla gerçekleştirildiği belirtildi

TRAFİK MAGANDASI BU KEZ BODRUM'DA ORTAYA ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde iddiaya göre trafikte tartıştığı bir kadına küfreden şahıs, kendisini uyaran bir kişinin ise üzerine yürüdü. Çocuğunu korumak için restorana sığınan adamın peşinden gidip yumruk atan saldırganı, restoran çalışanları uzaklaştırdı.

FİGEN ÇOBAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ ADLİYEYE SEVK EDİLEN 4 ŞÜPHELİDEN ÜÇÜ TUTUKLANDI

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesi'nde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden kadının ölümü ile ilgili gözaltına alınan kocasının da aralarında bulunduğu 4 kişiden 3 ü tutuklanırken 1 kişi serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe İlçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FİGEN ÇOBAN'IN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesi'nde 21 Ocak'ta yanarak hayatını kaybeden kadının ölümü ile ilgili gözaltına alınan kocasının da aralarında bulunduğu 4 kişi adliyeye sevk edildi.

NARKOTİK KÖPEK ‘KONT' DESTEKLİ UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin istihbari çalışmalar sonucu, Menteşe İlçesi Karamehmet Mahallesinde ikamet eden M.A. isimli şahsın ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alındı.

MENTEŞE'DE MOTOR KAZASI: 1 YARALI

Muğla'nın Menteşe İlçesinde meydana gelen kazada, bahçedeki ağaca çarpan motosiklet sürücüsü yaralandı.

MENTEŞE OTOGAR KAVŞAĞINDA KAZA: 1 YARALI

Muğla'nın Menteşe İlçesi otogar kavşağında iki aracın karıştığı kazada 1 kişi başından hafif şekilde yaralandı.

MENTEŞEDE ŞÜPHELİ ÖLÜM

Muğla'nın Menteşe İlçesi Emirbeyazıt Mahallesinde bulunan bir pansiyonda kalan Kenan Bomurcuk isimli şahıs ölü bulundu.

Toplam 5095 haber.