Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

TARİHİ ESERLERİ SATAMADAN YAKALANDILAR

Muğla’nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde ellerindeki tarihi eserleri satmak için müşteri arayan iki kişi Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

3 AYRI SUÇTAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığının aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucu, hakkında ‘Hırsızlık, konut dokunulmazlığı ihlali ve mala zarar verme' gibi üç ayrı suçtan 6 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Ö.A. isimli Marmaris'te İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

MUĞLA'DA YAKALANAN MÜTEAHHİT TUTUKLANDI

Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma çerçevesinde hakkında yakalama kararı bulunan müteahhit Y. K. (69), Muğla'nın Menteşe ilçesinde yakalanarak, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. 

7 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANIYORDU YAKALANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmada, hakkında “Hırsızlık' suçundan 7 yıl 1 ay 20 gün hapis cezası ile yakalama kararı bulunan A.S. isimli şahıs tutuklandı

YOLCU OTOBÜSÜNDE UYUŞTURUCU MADDE İLE YAKALANAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yolcu otobüsünde yapılan aramada üzerinde uyuşturucu maddeyle yakalanarak gözaltına alınan C.T. işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HAKLARINDA ARAMA OLAN VE YAKALANAN 49 KİŞİDEN 27'Sİ TUTUKLANDI

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından aranan kişilerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamasında, yakalanan 49 kişiden 27’si çıkarıldıkları adli mahkemelerce tutuklandı

FETHİYE'DE SAHTE KREM ÜRETEN KİŞİ YAKALANDI

Fethiye'de sahte krem üretip, satan şüpheli gözaltına alındı.

FETHİYE’DE MİNİBÜS VE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI 

Fethiye’de minibüs ve motosikletin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

ARAÇTA SIKIŞAN VATANDAŞI İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araç içinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

POLİS MEMURU KALBİNE YENİLDİ

Milas-Bodrum Havalimanı'nda görevli polis memuru geçirmiş olduğu kalp krizi sonucunda yaşamını yitirdi.

UYUŞTURUCU PAKETİNİ ALIRKEN YAKALANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesine otobüsle gönderilen yaklaşık 2 kilo uyuşturucuyu otogarda teslim alan şahıs, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

BODRUM'DA 36 AYRI SUÇTAN ARANAN KİŞİ JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 36 suçtan aranması bulunan bir kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

HAKKINDA 11 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞAHIS JANDARMAYA TAKILDI 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti suçundan 11 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarma ekiplerince yakalandı. 

MARMARİS'TE TRAFİK KAZASI: 1 AĞIR YARALI 

Muğla'nın Marmaris ilçesinde otomobille elektrikli scooterın çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi ağır şekilde yaralandı. 

12 YIL HAPİS CEZASI İLE ARANAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla'nın Milas ilçesinde hırsızlık suçundan 12 yıl 3 ay 17 gün karara bağlanmış hapis cezası bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

TİCARİ GEMİDE RAHATSIZLANAN VATANDAŞA TIBBİ TAHLİYE

Marmaris ilçesi açıklarında seyreden ticari bir gemiden yapılan yardım çağrısı sonrası Sahil Güvenlik ekipleri gemide bulunan bir vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi. 

MUĞLA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN 150 PERSONEL DEPREM BÖLGESİNE UĞURLANDI

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7,7 ve 7,6 deprem sonrasında Türkiye geneli tek yürek olurken Muğla il Emniyet Müdürlüğü’nden bölgeye 150 personel daha gönderildi.

RADARLA TESPİT EDİLDİLER

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında radarla tespit edilen düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

UYUŞTURUCU İMALATI İÇİN EVİNDE DÜZENEK KURMUŞ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Datça Cumalı Mahallesinde oturan P.T. isimli şahsın uyuşturucu madde imal ettiği (özel düzenek kurarak) bilgisini aldı. Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Datça İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince şahsın evinde arama yapıldı. 

Toplam 5126 haber.