Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

TÜRK KADINLAR BİRLİĞİ’NDEN ÇELENK TÖRENİ

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından 5 Aralık Kadına Seçme ve Seçilme Hakkını kutlamak için çelenk sunumu ve basın açıklaması programı gerçekleştirildi.

‘HANGİSİ BABASI’ MENTEŞE’DE TİYATRO SEVERLER İLE BULUŞUYOR

Menteşe Belediye Tiyatrosu tarafından ücretsiz olarak sahnelenecek olan ‘Hangisi Babası' isimli komedi türündeki oyun, 6 Aralık 2022 Salı günü saat 20.00'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde tiyatro severler ile buluşacak.

ZİRAAT ODASI’NA ZİYARET

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan tarafından Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e ziyaret gerçekleştirildi.

KÜPELEME ÇALIŞMASI YAPILDI

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından koyun ve keçi küpeleme çalışması yapıldı.

DALYAN KEFALİ KİLOSU 50 LİRADAN SATILIYOR

Türkiye'nin en kaliteli kefal balığı arasında gösterilen Muğla'nın Ortaca ilçesinde Dalyan kefalinin kilosu bölgede 50 liradan satılıyor.

DOĞUDA KIŞ, BATIDA DENİZ KEYFİ

Türkiye'nin bazı bölgelerinde kış şartları hakim olurken, Muğla'nın Bodrum ilçesinde deniz keyfi yaşanıyor.

VALİ TAVLI ‘ENGEL TANIMAYAN’ DOSTLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı ve eşi Ayşe Tavlı engel tanımayan dernekler ve engel tanımayan dostlarıyla ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

SEYDİKEMER BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KAYNAK’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ      

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) Kur’an Kursu ve Kur’an Eğitimlerinden kullanılması amacıyla arsa bağışında bulundu.

CHP'Lİ DEMİR'DEN "4 ARALIK DÜNYA MADENCİLER GÜNÜ" MESAJI"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "4 Aralık Dünya Madenciler Günü" nedeniyle anma mesajı yayınladı.

KARAÇULHALILAR TRT MÜZİK’DE

Karaçulhalılar, Önür ve Umut Sülünoğlu sunumundaki Zamâne Türkü programında birbirinden eşsiz eserleri seslendirdi.

SOKAK HAYVANLARI ADINA SERGİ

Fethiye'nin tanınmış yerel sanatçılarından Serap Şenel'in 'Mandala ve Taş Boyama' sergisi, Aziz Çetinkaya özel sanat galerisinde törenle açıldı.

SEYDİKEMER’DE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Seydikemer’de de düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında engelli bireylerin yaşadığı zorlukları anlamak için ‘Empati Parkuru’ kuruldu.

BAŞKAN KANSIZ,” HUKUKİ İŞLEMLERİ PAZARTESİ BAŞLATACAĞIZ”

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sadet Kansız tarafından basın açıklaması yapıldı.

3 ARALIK İÇİN ÖZEL STANT

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde el emeği ürünlerin bulunduğu stat açıldı.

FARKINDALIK SEMİNERİ YAPILDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, dünya genelinde engelli haklarına ve sorunlarına dikkat çekilmek için ilan edildi. Bu özel gün de Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde farkındalık semineri yapılarak skeç gösterisi sergilendi.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN FUTBOLCULARA MORAL VEREN DESTEK

Muğla Süper Amatör Lig’inin Seydikemer temsilcisi Seydikemer Belediyespor’a Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün ev sahipliğinde “Birlik Beraberlik” yemeği düzenlendi. Başkan Otgöz, sporculara olan güvenlerinin tam olduğunu belirtip; “Seydikemer Belediyesi sizinle. İyi gününüzde, kötü gününüzde her zaman arkanızdayız” dedi.

BAŞKAN DEMİR'DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE ÇELENK SUNMA TÖRENİ YAPILDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

KÖYCEĞİZ YENİ HÜKÜMET KONAĞI PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

Deprem yönetmeliğine uygun olmaması ve fiziki yapısının yetersiz kalması nedeniyle yıkımı gerçekleşen, Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki 35 yıl hizmet veren Hükümet Konağı Binası'nın tekrar inşası için ihalesi yapılacak.

Toplam 14640 haber.