Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

MUĞLA HOKEY TAKIMINA MAÇ ÖNCESİ MORAL

Ege Yıldızları Başkanı Serkan Şen, ve kulübün antrenörleri hafta içi oynanacak Muğla Hokey U-16 Kızlar Yerel Ligi öncesinde hokey takımıyla yemekte bir araya geldi.

HAYVAN BARINAĞINDA DENETLEME

İlçe Tarım ve Orman Müdürü tarafından Fethiye’de bulunan hayvan barınağında incelemeler gerçekleştirildi.

MUĞLA’DA ÇINTAR MEVSİMİ BAŞLADI

Sonbahar mevsiminde yağışın bol olduğu dönemlerde yetişen doğal mantar (Çıntar) vatandaşlar tarafından toplanmaya başladı.

SAKLIKENT KAVŞAĞINDA FECİ KAZA

Saklıkent kavşağı karayolu üzerinde çift taraflı sıkışmalı trafik kazası meydana geldi. Oluşan kazada can kaybı olmazken yaralılara sağlık ekiplerince müdahale edildi.

ŞAMPİYON ALCU, “HER ZAMAN YANIMDAYDI”

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’i ziyaret ederek plaket taktim etti.

EGE BEŞİK GİBİ SALLANDI

Türkiye güne art arda depremlerle uyandı. Önce Muğla'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 07.32'de ise Ege Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde bir deprem oldu.

ŞİDDET MAĞDURU KADINLARIN ANISINA ÖZEL SERGİ

Fethiye Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Fethiye Belediyesi katkılarıyla Özer Olgun Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda şiddet mağduru kadınların anısına özel resim sergisi açıldı. Açılışa İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Saniye Kulaç, ADD Başkanı Nursel Türetken ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GENÇ ÇİFTİN MUTLU GÜNÜ

Arif ve Demet Evcin çiftinin kızları Birru Buse Evcin, Doğukan Efe Çiftçi ile Petunya Beach Club’da düzenlenen görkemli düğün ile evlendi. 

MUĞLA’DA ERSEN ÇETİN GÖREVE BAŞLADI

Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Ersen Çetin yeni görevine başladı. Bölge Müdür Yardımcısı Erdal Dingil'in Kütahya Orman Bölge Müdürü olarak atanmasından sonra boşalan göreve Ersen Çetin atandı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde İzmir Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürütürken Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcılığına atanan Ersen Çetin yeni görevine başladı. 28 Kasım Pazartesi günü Muğla Orman Bölge Müdürlüğündeki görevine başlayan Ersen Çetin'e makamında ilk kutlamayı Muğla ve İzmir Orman Bölge Müdürleri Yasin Yaprak ile Zafer Derince yaptı. Bölge Müdür Yardımcıları Osman Öner ve özgür Cılız, Personel Şube Müdürü Vedat Dayan, Basın İletişim Şube Müdürü Serdar Kaçmar, Muğla Orman İşletme Müdürü Türker Uğur ve Yatağan Orman İşletme Müdürü Beril Öztürk yeni göreve başlayan Ersen Çetin'e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

KIYI VE DENİZ EKOSİSTEMLERİ ÇALIŞTAYI SONA ERDİ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Dalaman'da düzenlenen 'Ortak Geleceğimiz Denizlerimizi Korumak Amacıyla Kıyı ve Deniz Ekosistemlerinin Korunması ve Yönetimi Mapa-Şamandıra Uygulama Modellerini Tanıtma' çalıştayı sona erdi.

FETHİYELİ UMUT BÜYÜK PARA ÖDÜLÜYLE AYRILDI

Fethiyeli Umut Özarslan, ATV ekranlarında yayınlanan “Kim Milyoner Olmak İster?” yarışmasına katıldı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sorduğu soruları başarılı bir şekilde yanıtlayan henüz 20 yaşında olan Özarslan, yarışmadan 100.000 TL para ödülü ile ayrıldı.

BOKSÖR ALCU, BASIN MENSUPLARI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Fethiyeli Profesyonel Boksör Kubilay Alcu, Fethiye'de görev yapmakta olan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Sohbet eşliğinde geçen kahvaltı sonrasında Alcu, şampiyonluk süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

MUĞLA’DA ’DÜNYA ZEYTİN GÜNÜ’ KUTLANDI

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesine 'Dünya Zeytin Günü' kutlandı.

MUĞLA’YA YILIN İLK KARI DÜŞTÜ

Turizmin gözde merkezi Muğla'da yüksek kesimlere kar yağarken, alçak kesimlerinde yağmur etkili olmaya devam ediyor.

SOSYAL MEDYADAN HABERLEŞTİLER, 500 FİDAN DİKTİLER

Dünyanın ve Türkiye'nin en gözde turizm merkezlerinden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde son iki yıldır yanan orman alanlarına yeni fidanlar dikilmeye devam ediyor.

KÖYCEĞİZ’DE KASIM AYI İKİNCİ EL PAZARI KURULDU

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geleneksel olarak her ayın son Pazar günü kurulan 2. El Pazarı, Kasım ayının son Pazar gününde de kuruldu.

LÜKS MEGA YAT “AMATASİA” FETHİYE’DE

Cayman Adaları bayraklı Amatasia isimli 85 metre uzunluğundaki mega yat Fethiye'ye geldi. Üzerinde helikopter iniş pisti bulunan 85 metre uzunluğundaki yat, Fethiye limanına bağlandı.

​​​​​​​FAİK ÖZTÜRK, “BİR HAYIR İŞİ İÇİN ÇIKTIK GELDİK”

Marmaris’te yaşayan Ümran-Abdullah Dağ çiftinin 1 yaşındaki SMA hastası Zehra Dağ için Fethiye’de gerçekleştirilen konserde sahne alan ünlü sanatçı Faik Öztürk FRTTV mikrofonlarına konuştu. 

İYİ PARTİDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 3’ncü kongresini gerçekleştirdi. Kongrede divan başkanlığını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergün yaptı. Tek listeyle gidilen kongrede İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları oldu.

Toplam 14640 haber.