Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

METEOROLOJİ'DEN MUĞLA'YA KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'nin şiddetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yaptığı Muğla'nın Bodrum ilçesinde Datça'ya yapılacak feribot seferleri iptal edildi.

ERKEKLER, KADINLAR İÇİN YÜRÜYOR

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında erkekler, kadınlar için yürüyecek.

CHP GENEL MERKEZİNDEN MİLLETVEKİLLİĞİ KARARNAMESİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi 2023'te gerçekleşecek olan genel seçimde Milletvekilliği Aday Adaylığı için kararnameyi yayınladı. 

HAFIZLAR GÖRKEMLİ TÖRENLE BELGELERİNİ ALDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ortak programda 77 hafıza belgeleri taktim edildi. Düzenlenen programa yoğun ilgi oldu.

29 KASIM KONFERANSA DAVET

29 Kasım Salı günü saat 19.00’da Özer Olgun Kültür Merkezi’nde “Yeni Dünya Düzeni Ve Türkiye” adı altında konferans düzenlenecek.

HZ. FATIMA KIZ KUR’AN KURSU AÇILDI

Fethiye Müftülüğü ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu törenle açıldı.

YEREL SİYASETİN KADIN İÇİN ANLAMI PANELİ YAPILDI

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi tarafından “Yerel Siyasetin Kadınlar için Anlamı” paneli düzenlendi.

KAYMAKAM BALCI’NIN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

24 Kasım Öğretmenler günü olması münasebeti ile Fethiye Kaymakamı Alper Balcı bir mesaj yayınladı. Kaymakam Balcı mesajında, “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği’ni’’ kabul edişinin yıldönümü olarak 1981 yılından bu yana büyük bir coşku ile kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

FETHİYESPOR’DA İMZALAR ATILDI

Geçtiğimiz günlerde Mesut Toros'la yolları ayıran Fethiyespor yönetimi Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile anlaştı. Fethiyespor yönetim binasında gerçekleşen basın toplantısı ile resmi olarak imzalar atıldı.  

GECE KABUSU YAŞADILAR, SABAH DENİZE GİRDİLER

Muğla'nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde aniden bastıran yağmurun ardından sabah açan güneşle birlikte az sayıda vatandaşlar denize girdi, bazı vatandaşlar ise sıcak havanın tadını doyasıya çıkardı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

24 Kasım Öğretmenler Günü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de bir dizi program ve etkinlikle kutlanacak. 

COŞKUN KARABULUT'UN ŞİİRLERİ ÖZBEKİSTAN' DA BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yaşamını Fethiye' de sürdüren Gazetemiz köşe yazarı Coşkun Karabulut' un şiirleri, Özbekistan' da Türk Dünyası Edebiyat literatürüne girdi.

OTELLERDE KIYI TEMİZLİĞİ

Bodrum İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü, Dünya Balıkçılık günü sebebiyle düzenlenen farkındalık projesine Door'A Bodrum Hotel de katılım sağladı.

MARMARİS'TE 15 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 15 düzensiz göçmen kurtarıldı.

ORTACA’NIN MAHALLE YOLLARINA KİLİTLİ PARKE

Ortaca Belediyesi tarafından yürütülen yol çalışmalarında daha önce toprak olan yollar kilitli parke ile yağmur ve çamurdan kurtarılıyor.

TURİZM SEZONU BİTTİ İNŞAAT SEZONU BAŞLADI

Bodrum'da turizm sezonunun bitmesinin ardından inşaat sezonu başladı. Yaz sezonunda duran inşaat projeleri yeniden hayata geçerken yeni inşaat çalışmaları da dikkatlerden kaçmadı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Bodrum Belediyesi yapı kontrol müdürlüğü de kaçak yapılarla ilgili sahaya indi.

BAŞKAN DEMİR'DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

YOLLAR KAPANDI, EVLERİ SU BASTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aniden bastıran yağmur, günlük yaşam olumsuz etkilerken bazı evleri su bastı, yollar kısa süreliğini trafiğe kapandı.

KARACA, ALİ GAFFAR OKKAN CADDESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ADM Elektrik Dağıtım AŞ. tarafından altyapısı tamamlanan Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Cadde üzerindeki esnafların sorunlarını dinleyen Karaca, en kısa sürede üstyapının biteceğini ifade etti.

Toplam 14640 haber.