Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

MUĞLA’DA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANIYOR

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk büstüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü, Fethiye Özer Olgun kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile kutlandı. Çelenk Sunma Töreni ise yağış nedeni ile iptal edildi.

SUALTI ARKEOLOJİ KAZISI İÇİN BALIKÇI AĞLARI TEMİZLENDİ

Türkiye'nin en fazla arkeolojik kazı çalışmasının yürütüldüğü Muğla'da yer üstü arkeolojik kazı çalışmalarının yanında deniz altı kazı çalışmaları da yılın 12 ayı devam ediyor. Marmaris Bozburun mevkisinde iki ve Datça bölgesinde bir olmak üzere üç ayrı noktada devam eden su altı arkeolojik kazı çalışmaları ile Muğla su altı arkeolojik kazı çalışmalarında da ilk sırada yer alıyor.

CAYMAN ADALARI BAYRAKLI TÜRKİYE YAPIMI YAT FETHİYE'YE GELDİ

Muğla’nın Fethiye ilçesine Cayman Adaları bayraklı Türkiye yapımı 85 metre uzunluğundaki "Victoria" isimli yat geldi.

FETHİYE KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE ÜMİT CAVULDAK ATANDI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın Kırşehir Vali Yardımcılığı’na atanmasının ardından Fethiye Kaymakamlığı görevine İzmir Adnan Menderes Hava Limanı Hudut Mülki İdare Amiri Ümit Cavuldak’ın vekâleten atandığı öğrenildi.

KARACA’YA BİR ÖDÜL DAHA

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bu yıl ikincisi düzenlenen Thalia Natural Beauty Openstage Awards ödül töreninde ‘Yenilikçi Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

EĞİTİMCİLERDEN BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ve ilçede görevli öğretmenler, eğitime sağladığı desteklerden dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür ettiler. 

MUĞLA'DA "ŞİMDİ BİSİKLET ZAMANI" ETKİNLİĞİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğü ve Enerji Verimliliği ve Çevre Koruma Derneği (ENVERÇEVKO) işbirliğinde 'Şimdi Bisiklet Zamanı' etkinliği düzenlendi.

VALİ TAVLI’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Muğla Valisi Orhan Tavlı 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayımladı.

ERHAN ALTIN ÖNDERLİĞİNDE HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Fethiyespor, hafta sonu seyircisi önünde oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına Erhan Altın önderliğinde başladı.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Otgöz; “Ülkemizin aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir” dedi.

UÇAK: “NESİLLER DEĞİŞİR, ÖĞRETMENİN ÖNEMİ DEĞİŞMEZ”

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, nesillerin değişmesine rağmen, öğretmenin öneminin hiç değişmediğini söyledi.

BAŞKAN GÖNEN’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ AÇIKLAMASI

Köy Enstitüleri Derneği Fethiye Şube Başkanı Avukat ve Emekli Öğretmen Ali Gönen 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile basın açıklaması yaptı.

ZERDEÇAL’IN ANAVATANI BODRUM OLACAK

Çin, Hindistan ve Pakistan gibi Güney Asya ülkelerinde yetişen zerdeçal'ı Bodrum'da yetiştirmeye başlayan Adnan Akar Bodrum'u zerdeçal'ın anan vatanı yapmaya çalışıyor.

DENİZ YÜZEYİ TEMİZLEME ARACI HİZMETE BAŞLADI

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü envanterine eklenen 4 adet insansız deniz yüzeyi temizleme araçları, hizmet vermeye başladı. Bodrum Kale İskelesi'nden gerçekleştirilen kullanım testlerine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da katıldı.

BODRUMSPOR ZİRVE MÜCADELESİNE ORTAK OLMAK İÇİN GALİBİYETE ODAKLANDI

Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, son iki maçta alınan mağlubiyetin ardından zirve yarışına yeniden ortak olmak için Denizli temsilcisi karşısında galibiyete odaklandı.

MÜDÜR ATMACA’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atmaca, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

CHP’Lİ ERBAY, SUÇ DUYURULARINI ADALET BAKANI’NA SORDU

CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adalet Bakanlığı bütçesi görüşmeleri sırasında, Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde meydana gelen orman yangınlarında görevi ihmal suçunun oluşup oluşmadığı ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcılıklarına yapılan suç duyurularının işleme konulmamasını gündeme getirdi.

FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA’DAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 14640 haber.