Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

ALTI NOKTA BAŞKAN GÜRÜN’Ü DE UNUTMADI

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Esengül Civelek’e ziyaretinden sonra Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e de nezaket ziyaretinde bulundular.

ALTI NOKTA’DAN VALİ CİVELEK’E ZİYARET

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muğla Valisi Esengül Civele’e İlimize atanmış olması nedeni ile nezaket ziyaretinde bulundular.

AZDA SÜPERMARKET İSTANBUL DA 2. YILINI KUTLADI…

2015 yılında İstanbul’da yaptığı market satın almaları ile adından sıkça söz ettiren Azda Süpermarket 2.yılını yapmış olduğu kampanyalar ve şirket içi etkinlikler ile kutladı. Nebioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nebioğlu; Azda Market İstanbul’a açılışının 2. yılını kurum içi etkinliklerle kutladı.

TGK'DAN ULUSLARARASI ATAK

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) ile Çin Gazeteciler Birliği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

AK PARTİ’DEN YENİ MÜFTÜYE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri Fethiye Müftülüğüne yeni atanan Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman'ı ziyaret etti…

SARIHAN “41 MAHALLEYE SAHİP FETHİYE'MİZ İL DÜZEYİNDE BİR İLÇEDİR”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kollarıyla birlikte; Fethiye'ye yeni atanan Kaymakam Muzaffer Şahiner’i makamından ziyaret etti.

ALTI NOKTA 15 EKİM DÜNYA BEYAZ BASTON GÜNÜNÜ KUTLADI…

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi 15 Ekim Dünya Beyaz Baston gününü kahvaltı etkinliği ile kutladı. Kafe Altı Nokta’da kahvaltı etkinliğinde bir araya gelen Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi yönetimi ve üyeleri güzel ve keyifli bir gün geçirdiler…

GAZİANTEP’E HAYRAN KALDILAR

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 13. Başkanlar Kurulu Toplantısı, Gaziantep Basın Cemiyeti’nin ev sahipliğinde ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in desteğiyle Gaziantep’te yapıldı. KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Sayın Fikri Ataoğlu’nun Onur konuğu olarak katıldığı TGK 13. Başkanlar Kurulu’na katılmak üzere Gaziantep’e gelen gazeteciler kentin tarihi ve kültürel mekanlarına hayran kaldılar.

TGK BAŞKANLAR KURULU GAZIANTEP'TE TOPLANDI

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 13. Başkanlar Kurulu Toplantısı, 13-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirildi. Toplantıya Fethiye Gazeteciler Derneği yönetiminden Başkan H.Seda Köktener, Başkan Yardımcısı Mesut Bölük, Sekreter Sıdıka Kölemen katıldı.

TÜRK POLİSİ’NDEN KAÇAKÇILARA OPERASYON

Fethiye KOM Grup Amirliğince alınan bir bilginin değerlendirilmesi neticesinde H. İ. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada toplam 105 şişe 1 litrelik gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirildi. Emniyetten yapılan açıklamaya göre operasyon sonrası şahsa 5607 SKM den işlem yapıldığı bildirildi.

BAŞKANA YOL İÇİN TEŞEKKÜR

Uzun yıllardır bir türlü yapılamayan Karakeçililer ile Kayaköy mahallelerini Fethiye’ye bağlayan karayolu; Muğla Büyük Şehir Belediyesi tarafından genişletme çalışmaları tamamlanarak komple asfaltlandı. “Kaymak gibi yol, yaptılar” diyen Karakeçililer ve Kayaköylüler; Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e çok teşekkür ettiler…

KAYMAKAM ŞAHİNER, HUZUREVİNDEKİ AŞURE GÜNÜNE KATILDI

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, muharrem ayı münasebetiyle Fethiye Huzurevinde düzenlenen aşure gününe katıldı.

ÖLÜDENİZ'DE KUM ZAMBAKLARI KORUMA ALTINDA

Avrupa ve Türkiye'nin en zengin doğal alanlarından Akdeniz sahilleri, endemik ve nesli tehlike altında bir tür olan Likya kum zambakları Ölüdeniz Tabiat Parkı'nda koruma altına alındı.

4 TERÖRİST SEYDİKEMER'DE YAKALANDI

Aranan 4 PKK’lı terörist, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yakalandı. Teröristlerin beraberindeki 3 kişi de gözaltına alındı. Muğla Seydikemer'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla PKK Terör Örgütü üyesi oldukları belirtilen 7 kişiyi gözaltına aldı. Karakola götürülen 7 kişinin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

KAYMAKAM ŞAHİNER’E ZİYARET

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Fethiye Kaymakamlığı görevine başlayan Muzaffer Şahiner’i ziyaret ederek Oda ve bölge ekonomisi hakkında sohbet ettiler.

MAKAMINI BEKİR ESER’E BIRAKTI.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın talimatıyla her ay farklı bir beldede gerçekleştirilen meclis toplantıları, bu ay Çamköy’de yapılacakken, hizmet binasında yeterli alan bulunmamasından dolayı Fethiye’de yapıldı. Başkan Saatcı, Çamköy eski Belediye Başkanı Ak Partili Bekir Eser’e mecliste başkan vekilliğini bıraktı. Mecliste 1’i gündem dışı olmak üzere 12 konu görüşülürken, 7 madde kabul, 5 madde ise ilgili komisyonlara gönderildi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN YERİNDE İNCELEME

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçenin sorunlarının çözülmesi ve ilçenin gelişmesi için büyük adımlar atmaya devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından inceleme yapmak için gelen heyette bölgenin sorunlarıyla ilgili çözüm sağlayacak önemli isimler yer aldı. Tarım ve turizme can vermek için planlanan bölge gezisinde, Tabiat Varlıkları Koruma Genel Müdürü Kemalettin Cengiz Tekinsoy ve ekibi, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanımız Salih Gümüş, Seydikemer Kaymakamımız Haktan Gökçekuyu, Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Başkan Yardımcılarımız Ramazan Kaynak ve Mustafa Karakuş vardı.

FETHİYE BELEDİYESİ’NDE GECE MESAİSİ

Resmi gazetede yayınlanan planlı alanlar yönetmeliği değişikliği uygulaması 1 Ekim 2017 tarihi itibariyle tüm Türkiye’de uygulamaya girdi. Fethiye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli de kanun değişikliğinden kaynaklanan yoğunluk nedeniyle, vatandaşların mağduriyetini engellemek amacıyla 16 saat mesai yaptı. Hafta sonu dâhil 1 Ekim Pazartesi tarihine kadar sürecek çalışmalardan ilgili STK’larda memnun.

AFİŞLİ TEPKİ MESAJLARINA CEVAP VERİLDİ…

Fethiye İskelesi ile ilgili olarak evvelki gün Fethiye Belediyesinden yapılan yazılı açıklamalara ve biliboardlardaki afişli mesajlara; Muğla Büyük Şehir Belediyesinden açıklama geldi. Evvelki gün Fethiye Belediyesinden “Danıştay’da Hakimler Var, “Büyükşehir Fethiye’den Elini Çek!”, “İskele 58 Yıldır Bizimdi… Yine Bizim!” şeklinde yapılan açıklamalarda ve biliboardlardaki afişli mesajlarda; Fethiye İskelesinin Muğla Büyükşehir’e devriyle ilgili olarak Danıştay tarafından Yerel Mahkeme kararının bozulduğu ifade edilmişti…

Toplam 15377 haber.