Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Muhteşem Cumhuriyet Konseri

Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğretmeni Sevinc Ramazan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle organize edilen "Harika Parmaklardan Cumhuriyet Konseri" coşkulu geçti. Konserde Özel Ata Piyano İhtisas Kulübü öğrencilerinin piyano ile yorumladığı eserler ile Özel Ata Okulu öğretmenlerinin hazırladığı gösteriler ayakta alkışlandı.

Osman Sevimli Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

MHP 19. Dönem Milletvekili Osman Sevimli, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Başkan Saatcı’yı eskiden bu yana tanıdığını, kendisinin her zaman dik duran, halkına hizmetkâr, idealist bir karakter olduğunu söyleyen Sevimli, “Behçet Başkan rahatlıkla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapar. Muğla’yı da aynı Fethiye gibi, dünya markası haline getirir. Bizler onun her zaman arkasındayız!” diye konuştu.

FTSO İhracatçı Sayısını Arttırmayı Hedefliyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye ve Seydikemer’in ihracat sektörünün gelişmesi amacıyla dış ticaret eğitimi düzenledi. Eğitim Dış Ticaret Uzmanı Hakan Akın tarafından verildi. Eğitime çok sayıda firmanın yetkilisi ve dış ticaret alanında kariyer hedefleyen kişiler katıldı.

FETAV Devam Ettirecek

Dünyanın en prestijli turizm ödülü sayılan Ulysses ödülünü alan Türkiye’nin Gururu “Fethiye Lezzeti” projesini artık Fetav Vakfı devam ettirecek. İngiltere Seyahat vakfı Travel Foundation kuruluşuna ait olan Fethiye Lezzeti projesinin isim hakkı ve yürütme yetkisi yapılan sözleşme ile projeye destek veren Fetav Vakfına törenle devredildi

Gültekin Akça’dan Yayla Turizmi Eleştirisi

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili ve Menteşe Belediye Meclis Üyesi Av.Gültekin Akça, Menteşe Belediyesi tarafından kamuoyuna tanıtılan, “Karabağlar Yaylasında Dört Mevsim Turizm” Projesine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Av. Gültekin Akça; “Öncelikle yayladaki tarihi kahve ve mescitlerin tamamının bakımı ile korunmasına öncelik verilmeli Menteşe ilçesinde bulunan tarihi ve doğal güzellikler bir bütün olarak ele alınarak turizme kazandırılmalı” dedi.

Turizmciler 2017 Yılından Umutlu

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, bu yıl turizm sektörünün hızlı başladığını ve Haziran ayından itibaren yüzde 50 düşüş olduğunu söyleyerek bu düşüşün Türkiye’deki havaalanındaki patlamaya ve 15 Temmuz tarihindeki darbe teşebbüsünden kaynaklandığını söyledi.

Egzozlar Silindirle Ezilecek

Fethiye’de gürültü kirliliğine neden olduğu gerekçesiyle otomobil ve motosikletlerden söktürülen egzozlar polis gözetiminde bir kez daha silindirle ezilecek.

Soydemir “Yapılandırma 31 Ekim Pazartesi Sona Eriyor”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetim kurulu başkanı Mehmet Soydemir; borçların yeniden yapılandırılmasına ilişkin 6736 sayılı kanun getirdiği avantajlardan yararlanma süresinin 31 Ekim 2016 tarihinde sona erdiğini belirtti.

Muhtardan Geleneksel Aşure İkramı

Karagedik Mahallesi Muhtarı Niyazi Canözü mahallesinde 4 yıldır geleneksel hale getirdiği aşure etkinliğini bu yılda bin kişilik aşure dağıtarak devam ettirdi. Fethiye’nin başarılı mahalle muhtarlarından Karagedik Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü mahallesinde 4 yıl önce başlatmış olduğu aşure etkinliğini de bu yılda sürdürdü.

Vali Çiçek, Karya Yolu’nda yürüyüş yaptı

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Pazar günü Hür Düşünce Platformu’nun gerçekleştirdiği “Karya Yolu'nun farkında mısın?” Projesi kapsamında düzenlenen yürüyüş etkinliğine katıldı.

İçme Suyu Hattı Yenilendi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı çalışmalarına Yatağan İlçesi Yeni Mahalle Şadi Özcan Caddesi üzerindeki içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak devam etti.

Altı Nokta’dan Aşure Etkinliği

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi, Muharrem ayı nedeniyle Altı Nokta Kafe’de aşure dağıttı. Misafirlere aşureler sıcak sıcak dağıtıldı.

Mağazacılık Sektörü FTSO İle Gelişiyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının üye ve üye çalışanlarının gelişimine destek olmak ve ekonomiye katkıda bulunmak amacıyla “ Perakende Mağazacılık, Görsel Düzenleme ve Mükemmel Müşteri Hizmeti Eğitimi” düzenlendi.

Cumhuriyet Kadınlarından Aşure Etkinliği

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye Şubesinin aşure etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti. Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi tarafından dernek binası önünde vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu…

Aktar’dan Arıcan’a Ziyaret

Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti. Ziyarette Fethiye ekonomisi konuşuldu.

Depoların Temizlikleri Başladı

MUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara temiz ve sağlıklı su sağlamak için Fethiye İlçesinde bulunan içme suyu depolarında rutin olarak sürdürdüğü iç ve dış temizliklerine başladı.

Yeni Yasal Düzenlemeler

Büyükşehir yasası değişikliği için pilot bölge seçilen Muğla’da hükümete verilmek üzere Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü tarafından ‘Yerel yönetimlerde yeni yasal düzenlemeler ışığı altında hizmet sunum yöntem araştırması’ çalıştayı, Muğla ilindeki 13 belediye başkanı ve yardımcılarının katılımıyla gerçekleşti. Büyükşehir yasasına sert çıkışlarıyla bilinen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, slayt eşliğinde yaptığı sunumda, yasanın Türk Belediyeciliğine bir tane katkı sağlamadığını dile getirdi.

Otomobil Dükkana Girdi

Menteşe mahallesi Süleyman Demirel Bulvarında meydana gelen kazada hususi bir otomobil elektrikçi dükkanına girdi.

263 Şişe Kaçak İçki Ele Geçirildi

Muğla-Marmaris İlçe Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 21.10.2016 günü Marmaris ilçesi Çetibeli Jandarma Karakol Komutanlığı yol kontrol ve arama noktasında icra edilen arama faaliyeti esnasında, alınan bir ihbarın değerlendirilerek durdurulan bir araçta yapılan kontrolde koliler halinde araç içerisinde 263 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Toplam 14647 haber.