Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Lider Yöneticiler Projesi

Muğla’nın tüm ilçelerindeki Halk Eğitim Müdürleri ‘Lider Yöneticiler Projesi’ çerçevesinde Fethiye’de bir araya geldiler.

“Hangi Takım Kazanırsa Fethiye Kazanacaktır”

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık hafta sonu Fethiye’de oynanacak olan basket derbisinin fair-play tadında geçeceğini söyleyerek iki kulüp yönetici ve başkanlarına başarılar diledi.

Öğrenciler “Kitaba Evet, Silaha Hayır”

Türkiye’de ilk defa Fethiye’de; Gazeteci Yazar Sıddık Sönmez tarafından başlatılan “Oyuncak Silahını Getir Kitabını Al” etkinliğinin 7’incisi yoğun katılım ile düzenlendi.

Erasmus Projesi’ni Tanıttılar

Avrupa Birliği Erasmus projesi çerçevesinde Finlandiya ve Hollanda’ya giden Gazi İlkokulu okul müdürü ve öğretmen grubu; proje hakkında velileri bilgilendirdiler.

Rafet Tuna Yılın Muhtarı Seçildi

Fethiye’de 2017 yılında Sosyal Yardımlaşma Vakfında görev yapacak olan 2 muhtarın seçimi Fethiye Kaymakamlık Konferans salonunda yoğun katılım ile gerçekleşti.

Yoğun Katılım İle Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan Cahit Beğenç Sosyal Tesisi ve Kütüphanesi, sosyolog, gazeteci yazar Cahit Beğenç’in 22. ölüm yıl dönümünde hizmete açıldı. Açılış öncesi Cahit Beğenç’in mezarı başında anma töreni yapıldı.

Vatandaşın Hayallerini Süslüyor

2017 Milli Piyango yılbaşı biletleri geçtiğimiz günlerde satışa sunulurken, 60 milyon TL olarak açıklanan tarihin en büyük ikramiyesi vatandaşların hayallerini süslüyor.

Meslek Grubu Seçimi Yapıldı

FTSO 5 Nolu Meslek komitesi seçimleri yoğun ilgi gördü. Seçim sonunda Hüsrev San Meclis üyeliğine, Birol Birol da meslek komitesi üyeliğine seçildi.

ARICAN, ÜYELERİN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Oda üyelerinin görüş ve önerinin alınması amacıyla düzenlenen ziyaretlerine devam ediyor. Üyeleri iş yerlerinde ziyaret eden Arıcan, üyelerin görüş ve önerilerini dinlerken sorularını da cevaplıyor.

Muhtarların Teşekkür Ziyaretleri Devam Ediyor

Seydikemer Mahalle muhtarları Başkan Otgöz’ü ziyaret ederek yapılan hizmetler için teşekkür etmeye devam ediyorlar.

Başkanlardan “Büyükşehir Yasası’na” İsyan!

Türkiye Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü tarafından Kalkınma Bakanlığı’nın destekleriyle ‘Yerel yönetimlerde yeni yasal düzenlemeler ışığı altında hizmet sunum yöntem araştırması’ paneli Ankara’daki TODAİE binasında gerçekleşti.

Garnizon Komutanına Taziye Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, geçtiğimiz gün hainler tarafından Kayseri’de askerlerimizin çarşı iznine çıktığı sırada gerçekleşen terör saldırısı sonrası Fethiye Garnizon Komutanı Yarbay Cem Öztürk ile askeri personele taziye ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı, şehit olan 14 askerimiz için 14 karanfili Yarbay Öztürk’e takdim etti. Ziyarette şehitlerimiz için dualar edildi.

Belediyelerden Örnek Birliktelik

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürleri, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim Müdürlerini misafir etti. Ziyaretin ilk bölümünde, Fethiye Belediyesi’ni anlatan sunum yapılırken, ikinci bölümde akşam yemeğinde bir araya gelindi.

TGK'dan Hain Saldırıya Kınama

Kayseri 'de bu sabah yaşanan çok sayıda askerimizin ve vatandaşımızın şehit olmasına yol açan hain terör saldırısı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nca yapılan yazılı açıklamayla kınandı.

İl Müftüsü’nden Ekrem Çalık’a Ziyaret

İlçe Müftüleri toplantısı için Fethiye’ye gelen Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Kaymakam Ekrem ÇALIK’ı makamında ziyaret etti.

Çevik Kuvvete Başsağlığı Ziyareti

İstanbul'da geçen hafta meydana gelen hain bombalı terör saldırısında şehit olan 37'si polisimiz için Fethiye Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet birimine başsağlığı ziyaretleri devam ediyor.

Marmaris Belediye Başkanı Acar, CHP’yi Ziyaret Etti

CHP’li Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, belediye meclis üyesi ve birim amirleriyle geldikleri Fethiye’de CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler. Bir dizi ziyaretler için Fethiye’ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, beraberinde belediye meclis üyesi ve birim amirleriyle Fethiye’de çeşitli ziyaretlerde bulundular.

Duygu Dolu Etkinlik

İki yazar birisi 18 yaşında adı Buket Özdal; aşk ve duygu üzerine yazılmış 2 kitabı var. Diğeri ise kanserle mücadele eden Yazar Nural Yılmaz; gerçek bir yaşam öyküsünü; kendi değimiyle kanserle yaptığı tango’yu anlatıyor. Buket Özdal ve Nural Yılmaz’ın kitap tanıtım ve imza etkinliğine yoğun katılım oldu. Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14.00’de başlayan etkinliğe; eski Ölüdeniz Belediye başkanı Keramettin Yılmaz, ÇYDD ve Mavi Kuş üyeleri ile vatandaşlar katıldılar.

Sobe Kreş Gündüz Bakım Evi Açıldı

Sevgi, Oyun, Bilgi ve Eğlence’nin baş harflerinden oluşan Sobe Kreş ve Gündüz Bakım Evi Fethiye’de; hizmete başladı. 2 ve 6 yaş arası çocuklar için Kreş ve Gündüz Bakım Evi hizmeti veren Sobe Ana Okulunun en büyük özelliği; Montessori eğitim atölyesinin bulunması... Fethiye’de yaşayan çocuklar için “Montessori Eğitim Atölyesi” kazandıran Sobe Kreş kapılarını ilk defa gazetemiz muhabirine açtı.

Toplam 14677 haber.