Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Muğla Travel Turkey İzmir’de Tanıtılıyor

Muğla Valisi Amir Çiçek, beraberindeki heyetle 36 ülkeden binin üzerinde yerli ve yabancı katılımcının yer aldığı 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuar’ına katıldı.

Organik Tarımın Sorunları Çalıştayı’na

Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Gıda Tarım Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Muğla’da Organik Tarımın Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı”na katıldı. Akyaka’da bir otelde gerçekleştirilen çalıştaya, Vali Çiçek’in yanı sıra Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Ekici ve organik tarım sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı.

Öztürk’ten TBMM’de Tarihi Konuşma

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk; “Türkiye, artık eski Türkiye değildir. Savunma sanayisiyle, güçlü ordusuyla, birçok ülkenin gıpta ettiği güçlü bir ülkedir. Yerli ve Milli olma kavramlarının önemini 15 Temmuz gecesi bir kez daha gördük. Ruhunu FETÖ’ye, bölücü örgüte veya başka illegal örgütlere satmış, asker kıyafeti giymiş teröristlerin bu vatan ve bayrak altında yerleri yoktur. O gece kahramanlık destanı yazan , milletin yanında duran askerlerimiz ve polislerimiz başta olmak üzere, vatanı için canını ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimize bu millet adına huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

İzmir Fuarında Tanıtılıyor

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan “Travel Turkey İzmir” dün yapılan açılış töreni ile başladı. Turizm sektörün nabzını tutan 10'uncu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla kapılarını açtı.

Vali Çiçek, Seydikemer’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Seydikemer ilçesine giden Muğla Valisi Amir Çiçek, ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda ilçenin ekonomik durumu, potansiyeli, ilçede devam eden kamu ve özel sektör yatırımları ve istihdam konuları, daire müdürleri, sektör temsilcileri, odalar ve birliklerin katılımıyla değerlendirildi.

“Mimarlık Fakültesi İçin Elimizden Geleni Yaparız”

Güç Birliği Platformu üyeleri Mimarlık Fakültesinin Fethiye’de açılması konusunda kararlılıklarını bir kez daha gösterdi. Aralık ayı toplantısında bir araya gelen platform üyeleri, “Dernek olarak İşletme Fakültesi için söz verdiğimiz binayı tamamlamak üzereyiz, mimarlık fakültesinin Fethiye’de açılması için de elimizden geleni yaparız” diye konuştular.

Kermese Yoğun İlgi Oldu

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu okul aile birliği üyelerinin düzenlediği kermese veliler ve öğrenciler ile çevre esnafı yoğun ilgi gösterdi. Kermese Ak parti Fethiye İlçe başkanı Kadir sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri de; katılarak destek verdiler. Kermesin gelirinin okul öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanılacağı öğrenildi.

Emeklilerin Resim Sergisine Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’ne gelerek haftanın belirli günlerinde resim çalışmasına katılan ev hanımı ve emekli öğretmenler ile emekli askerlerden oluşan 19 vatandaş yaptıkları resimleri bir karma sergi ile beğeniye sundular.

Fethiye GS’li İşadamları Derneği’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Fethiye’de yeni kurulan Galatasaraylı İşadamları Derneği yönetimi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Canözü; “Ziyaretin Amacı Yanlış Aksettirilmiştir”

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü bir internet haber sitesinde yayınlanan “Hangisine İnanalım” adlı haberle ilgili olarak açıklamada bulundu. Canözü basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada “Fethiye Muhtarlar Derneği olarak 2 Aralık’ta Muğla Büyük Şehir Belediyesine yapmış olduğumuz ziyaretin amacı yanlış aksettirilmiştir” dedi.

Karayiğit “Üreten Muğla Projesini” Değerlendirdi

AK Parti İl Başkanlığı Tarım Komisyonu tarafından hazırlanarak 26 Ağustos'ta Ortaca ilçesinde başlatılan “Üreten Muğla 2016” Projesi, son olarak Menteşe ilçesinde yapılan çalıştayla tamamlandı. Üreten Muğla Projesi toplantısına katılan 11 Ziraat Odası başkanlarından biri olan Fethiye Ziraat Odası başkanı Kenan Karayiğit gazetecilere toplantıyı değerlendirdi. Toplantının Muğla çiftçileri açısından olumlu geçtiğine değinen Karayiğit; Muğla’da yaşanılan sorunların Ankara’ya gitmeden çözüleceğine söyledi.

Fethiyespor Uçmaya Hazır

Fethiye Güç Birliği Şirketi Müdürler Kurulunu ziyaret eden Fethiyespor Klübü Başkanı Arif Okan Uysal ve ekibi, Akif Arıcan’a, isminin yazılı olduğu ‘SKYWALK Babadağ-Fethiye’ yazılı Fethiyespor forması hediye etti. Babadağ Teleferik Projesinin marka ismi olan “SKYWALK Babadağ-Fethiye” yazısını sırtlarında taşıyacak olan Fethiyespor oyuncularının formaları hazırlandı.

Başkan Saatcı’dan FEYİDER’e Ziyaret!

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde meclis üyeleriyle, yeni kurulan Fethiye Yat İşletmecileri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

İsteyenler FTSO’ya Başvuru Yapacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan mesleki yeterlilik sınavları devam ediyor. Bu kapsamda sıvacı, ahşap kalıpçı ve seramik karo mesleğini icra eden 45 kişi, 3-4 Aralık 2016 tarihlerinde FTSO tarafından düzenlenen sınavlara girdi.

ÇYDD Fethiye Şubesinden Anıtkabir Ziyareti

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Fethiye şubesi geçtiğimiz hafta sonu Anıtkabir’i ziyaret etti. ÇYDD Fethiye şubesi yönetim kurulu üyesi Ülkü Karaören ile ÇYDD Fethiye şubesi Çağdaş Gençlik örgütünden sorumlu Canan İzmirli ve Çağdaş Gençlik örgütü üyesi gençler tarafından Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Türkiye’de tüm ÇYDD şubelerinin katıldığı Anıtkabir ve Ankara ziyareti ile ilgili olarak ÇYDD Fethiye şubesi başkanı Tuğrul Yılmaz açıklamada bulundu.

Kadınlar Seçme ve Seçilme Haklarını Kutladı

Fethiye’de kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 82’nci yıl dönümünü törenle kutladı. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününde Fethiye’deki kadınlar, Atatürk’ün Türk kadınına verdiği seçme ve seçilme hakkını coşkuyla kutladı.

36 Okulda Hayvan Sevgisi Anlatılacak

FETAV Hayvan Dostları öncülüğünde Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince yürütülecek olan ‘Her şey sevgiyle başlar’ projesi başladı. Fethiye’de tüm ilk ve orta öğretim okullarını kapsayacak şekilde yürütülecek olan projede hedef 10 bin öğrenciye ulaşarak hayvan sevgisini aşılamak.

İzmir Fuarı’nda “Yeni Trend Fethiye”

Türkiye’nin turizm sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan ve 10’uncu kez kapılarını açacak olan “Travel Turkey İzmir” fuarında Fethiye; “Yeni Trend Fethiye” sloganıyla yer alacak.

Sertifikalı Ve Garantili Zeytin Fidanı Satışı Başladı

Fethiye Ziraat Odası tarafından getirtilen Gemlik Zeytin fidanlarının satışı başladı. Fethiye Ziraat Odası çiftçilere ve bölge halkına gelir getirmek amacıyla hizmet etmeye devam ediyor. 1 ve 1,5 yaşındaki Zeytin fidanların yoğun bir ilgi var.

Toplam 14676 haber.