Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye Yat İşletmecileri Derneği Kuruldu

Kısa adı Feyider olan Fethiye Yat İşletmecileri Derneği kuruldu. İlk toplantısını basın mensuplarıyla gerçekleştiren Fethiye Yat İşletmecileri Derneği yönetimi ve üyeleri; Yat çekek yerinin bir an önce hayata geçirilmesini istediler.

Özel Fethiye’den Anlamlı Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ayser Yılmaz, Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrencileri ve Okul Aile Birliği temsilcileriyle ile birlikte Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular.

Kınay Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

Ünlü tiyatro oyuncusu Emre Kınay, tiyatro turnesi kapsamında Fethiye’ye geldi. Tiyatro öncesi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret eden Kınay, “Ben belediyelere ziyaret gerçekleştirmem. Ama Behçet Saatcı’nın ne kadar halkçı olduğunu bahsettiler. Ben de az halkçı sayılmam. Ortak noktalarımız var. Ortak aşkımız vatan sevgisi. O yüzden ziyaret ettik” dedi.

Başkan Saatcı’yı Ziyaret Ettiler

Fethiyespor Teknik Direktörü Mehmet Akif Başaran beraberinde teknik heyet ve yönetim üyeleri Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Fethiyespor’un Onursal Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler. Başkan Saatcı, “İnşallah uzun süreli bir çalışma dönemi olur” diye konuştu.

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen '24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle geçen yıl vefat eden Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hayriye Şengel Güngören anısına düzenlen Voleybol Turnuvası' sona erdi. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası bu yıl geçen yıl vefat eden Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Hayriye Şengel Güngören anısına düzenlendi.

Saatcı; “Üst Düzey Teklifler Aldım”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ettiğini geçtiğimiz günlerde açıklayan Başkan Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler konuşulacağını da basın mensuplarıyla paylaştı. Başkan Saatcı ayrıca Ak Parti’ye transferiyle ilgili soruya da, “Bulunmaz Hint kumaşı değilim. Ancak benim başlık param Fethiye’nin il olması. Fethiye’yi il yapsınlar, Ak Parti’ye geçerim” dedi.

Karma Sergi Başkan Saatcı Tarafından Açıldı

Fetav Kültür Komisyonu sanatçılarından Cahit Kurt ile Sabahattin Dündar’ın karma sergisi Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı tarafından açıldı. Açılış etkinliğine; Fethiye Belediye başkan yardımcısı M. Yılmaz Cesur, Fetav müdürü Dilek Dinçer ve Fetav Kültür Komisyonu sanatçıları, FBKM müdürü Muammer Dinçer ve FBKM sanatçıları ile davetliler katıldılar.

Son Gün Kuyruğu!

Yapılandırmanın ilk taksit ödemelerinin son günü olması nedeniyle Fethiye Vergi Dairesi’nde yoğunluk yaşanıyor.

Miniklere Yönelik Kur’an Kursu

Fethiye’de 2014 yılında Tokgöz Camii altında hizmete giren Hacı Fehmi Özer 4-6 Yaş Kur’an Kursunun ardından bir yenisi de Rıdvan Cami altında hizmete açıldı. Hayırsever Ali Rıza Akalın’ın destekleriyle 4-6 Yaş gurubuna yönelik olarak inşa edilen Kur’an Kursunda minikler için 2 sınıf, yetişkinler için ise 1 sınıf olmak üzere 3 sınıf ile hizmete girdi.

Gazilerimize Sahip Çıkıyorlar

Güney Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği heyeti, Muğla'daki Kore gazileriyle bir araya geldi. Marmaris’te düzenlenen geceye Fethiyeli Kore Gazileri de katıldı.

Örnek Arkadaşlık!

Giresunlu Kıbrıs Gazisi Aslan Pekdemir; 1974 Kıbrıs Barış Harekatında birlikte savaştığı silah arkadaşlarını ziyaret etmek için Fethiye’ye geldi. Fethiye Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Muharip Gaziler Derneğinde gerçekleşen buluşmada; Giresunlu Kıbrıs Gazisi Aslan Pekdemir birlikte savaştığı silah arkadaşlarını görünce gözyaşlarını tutamadı.

FTSO Kalite Denetiminden Başarı İle Geçti

Üyelerine kaliteli hizmet sunmak ve bu kaliteyi standart hale getirmek için ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi kalite standartlarını uygulayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası kalite denetiminden başarı ile geçerek belgelerini sürdürmeye hak kazandı.

Teknopark İçin İmzalar Atıldı

Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde oluşturulan Muğla Teknopark A.Ş.'nin yönetim kurulu Haziran ayında yapılan toplantıda belirlenmişti. Yönetim Kurulu Başkanlığına Muğla Valisi Amir Çiçek seçilmişti. 11 kişilik yönetim kurulunun ardından şirket ortakları da noter huzurunda yapılan ana sözleşme imzası ile TEKNOPARK A.Ş.'nin kuruluşu tamamlandı.

Fethiye Esnafı Örnek Oluyor

Muğla Valisi Amir Çiçek Fethiye’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. Vali Çiçek Fethiye esnafının birlik beraberlik içinde önemli projelere imza atarak okul ve hastane yaptırdığını şimdide huzurevi yaptırmak için sosyal proje ürettiğini söyledi.

Asfaltlamaya Hız Kesmeden Devam Ediliyor

Seydikemer Belediyesi tarafından yapımına devam edilen asfaltlama çalışmaları Ortaköy,Ören’den sonra Seydiler Mahallesinde de bitti.

Sertifikalar Törenle Verildi

Muğla Çalışma ve İş Kurumu il Müdürlüğü, İŞKUR Fethiye Hizmet Merkezi ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası işbirliği içerisinde gerçekleştirilen ‘Temel Seviye Girişimcilik Eğitimi’ programını başarıyla tamamlayan 100 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Mustafa Ataş Fethiye’ye Geldi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş Ak Parti Fethiye İlçe teşkilatının düzenlediği kasım ayı istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Avrupa Parlamentosu kararını eleştirip Ak Parti ve MHP ittifakı ile 2017 Mart sonu ya da Nisan başında Başkanlık sistemi ile ilgili referandum yapılacağını bildirdi.

Arıcan Yorumlara Cevap Verdi

Yerel bir gazetede FTSO Makri dergisinde yayınlanan bir fotoğraf hakkında yapılan haber ile ilgili olarak FTSO yönetim kurulu başkanı Akif Arıcan tarafından yazılı olarak açıklamada bulunuldu…Arıcan açıklamasında “Odamızın yayını olan Makri Dergisi’nde kullanılan bir fotoğraf konusunda yerel bir gazete ve sosyal medyada yapılan yorumlar nedeniyle bu açıklamanın yapılması gereği ortaya çıkmıştır” dedi.

Müşterek Toplantı Yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl iki kez düzenlenen Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısında ‘Mazeret Yok’ isimli seminer veren Dr.Şaban Kızıldağ, akıcı anlatımı ile ilgiyle izlendi.

Toplam 14676 haber.