Mustafa Ataş Fethiye'ye Geldi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş Ak Parti Fethiye İlçe teşkilatının düzenlediği kasım ayı istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Avrupa Parlamentosu kararını eleştirip Ak Parti ve MHP ittifakı ile 2017 Mart sonu ya da Nisan başında Başkanlık sistemi ile ilgili referandum yapılacağını bildirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş Ak Parti Fethiye İlçe teşkilatının düzenlediği kasım ayı istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş Avrupa Parlamentosu kararını eleştirip Ak Parti ve MHP ittifakı ile 2017 Mart sonu ya da Nisan başında Başkanlık sistemi ile ilgili referandum yapılacağını bildirdi.

Fethiye DSİ salonunda yoğun katılımın yer aldığı kasım ayı istişare toplantısında AK Parti MKYK üyesi Yelda Erol Gökçe, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, İl Başkanı Kadem Mete, Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, meclis üyeleri ve partililer de yer aldı. Ak Parti teşkilat başkanı Ak Parti’ye Fethiye’de katılan yaklaşık 30 vatandaşın ak parti rozetlerini de taktı.  Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cemgil, Kadın Kolları Başkanı Hilal Günay, son bir aylık yapılan çalışmaları özetlediler.

Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan da partisinin ilçe teşkilatı ile ilgili bilgiler aktarıp 5 Ocak 2014 tarihinde aldığı görevi kongre ile devam ettirdiğini 4 seçim geçirdiklerini 15 Temmuz darbe kalkışmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tavsiyesi ile sokağa indiklerini ve demokrasi nöbetlerini devam ettirdiklerini söyledi. Sarıhan Fethiye için hazırlanan 3 projenin hayata geçirilmesi gerektiğini de hatırlatıp ilk seçimde Fethiye Belediyesinin alınması ve referandumda Cumhurbaşkanımızı Başkan seçmek olduğunu da söyledi.  Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete’de yaptığı konuşmada “Tarih kitaplarındaki kahramanları hepimiz hatırlıyoruz ancak o az sayıdaki kahramanlar şimdi sağımıza baktığımızda gördüğümüz kahramanlar hepsi 15 Temmuz kahramanlarıdır. Tüm partililerin yaptığı işi daha iyi yaparak 2019 yılında yapılacak seçimlerde Fethiye’yi de alacağız diye konuştu.

Muğla Milletvekili Nihat Öztürk “Nisan ayında referandum sandığının geleceğini belirtip 14 Ağustos 2001 tarihinde milletvekili yapamadığımız Cumhurbaşkanımızı şimdi Türkiye’nin ilk başkanı yapacağız. Sandıktan çıkanın bir diktatör değil halk kahramanı olduğunu göstereceğiz. Referandum Türkiye için son eşiktir. Bu seçimin önemini de bilerek çok daha iyi çalışacağız” dedi.

Ak Parti teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 2001 yılında başladıkları siyasi yolculuğu anlattı. Türkiye’nin ekonomisinin 2001’den önce ekonomisinin çökmekte olduğunu şimdi Türkiye’nin kalkınmış ülkeler arasında ilk 10’a girmesi için çalıştıklarını ve 17. ülke olduğunu söyledi. Ak Parti iktidarlarının 14 yılda yaptığı hizmetleri de sıralayan Mustafa Ataş İMF’ye olan borcu 36 yıl aradan sonra milletin sayesinde bitirdikleri İMF’yi bu ülkenin yakasından düşürdükleri dünya çağındaki dev projelerin altına imza attıklarını söyledi. Ak Parti’nin önünü ve hızını kesmek için yapılan süreçleri de anlatan Ataş 40 yıl boyunca bu milletin kutsal değerlerini din istismar ve hırsızlığı yapmak suretiyle hain çeteler ülkemizi yangın yerine çevirmek istediler. Bu milletin aldığı F16 ve tanklarla bu millete silah doğrulttular 247 şehit verdik. Kurtuluş savaşında bile zarar görmeyen Türkiye Büyük Millet meclisini bile bombalama cüreti gösterdiler. Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımızı Marmaris’te katletmek için haince plan yaptılar. o planı sizler bozup kurtardınız.    FETÖ, PKK DEAŞ çeteleri tarafından ülkemizi işgal planları hazırlanmıştı. O işgal güçlerini yok etmek için Türkiye stratejicisini değiştirmiştir. Şimdi Fırat kalkanı operasyonu bu yüzden yapılmıştır. Türkiye’nin üzerindeki felaketler bitmediği sürece işimiz bitmemiştir” dedi.

Avrupa Parlamentosunun Türkiye’nin üyelik sürecini dondurma kararı almasını da eleştiren Mustafa Ataş “Müslüman’ın, müslüman’dan başka, Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Avrupalı dost dediklerimizin nasıl bir dost olduğunu Avrupa parlamentosundaki oylamalarda ve 15 Temmuz süreci sonrasında gördük. Dedelerimiz nasıl bir tarih yazdıysa bizde aynı tarihi yazacağız” dedi.

 

Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş konuşmasının son bölümünde önümüzde başkanlık sistemi ile ilgili referandum olduğunu söyledi. Ataş Başkanlık sistemi ile ilgili anayasa değişikliği çalışmalarını Ak Parti ve MHP birlikte sürdürüyor. Başkanlık sistemi konusunda Ak Parti ve MHP ittifak yaptı. Türkiye Büyük Millet Meclisinden bu karar çıktıktan sonra 2017 Mart sonu yada Nisan başında sandığa gideceğiz.    Cumhurbaşkanımızı  başkan seçeceğiz yüzde 50’nin üzerinde Muğla ve Fethiye olarak oy aldığınız takdirde ilk seçimlerde Fethiye ve Muğla Büyükşehir belediyelerini de kazanabileceğinizi söyleyebilirim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN