Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Ak Parti’den Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri, görevine yeni başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Yeni Mahallede Ev Yangını

Fethiye Yeni mahallede 3 katlı binada meydana gelen yangında ev kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre; Fethiye'nin Yeni Mahalle 1216 Sokak’ta İ. A.’ya ait 3 katlı binanın 2’nci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

FTSO Üyeleri KOSGEB Hizmetinden Memnun

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Taşyaka Mahallesi Baha Şıkman Caddesinde işyeri bulunan Oda üyelerini ziyaret etti. Üyelerin çayını içip sorunlarını dinleyen Arıcan’a üyeler Odanın KOSGEB hizmetinden duyduklarını memnuniyeti ifade ettiler.

2017 Yılının İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın şehir dışında olmasından dolayı Demokrat Parti meclis üyesi Alaattin Yıldırım başkanlığında gerçekleşti. 2017 yılının ilk meclis toplantısında; kararlar oy birliği ile alındı.

ADD’den Birlik ve Beraberlik Çağrısı

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi Yönetimi 02.01.2017 İstanbul’da Yapılan Terör Saldırısı İle ilgili açıklamada bulundu. ADD Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Murat Topçu tarafından yapılan yazılı açıklamada birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Altın Ödülleri Sahiplerini Buldu

Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen “İyiliğin kalbinden insanlığın saadetine” adlı program soğuk havaya rağmen geniş bir katılımla yapıldı. İstanbul’dan eğitimci-ilahiyatçı Mehmet Çelik’in konuşmacı olarak katıldığı programda sinevizyon gösterimleri yapıldı ve şiir okundu.

TGK’dan Kınama Ve Başsağlığı

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, Ortaköy'de 39 kişinin ölümü, 65 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terör saldırısıyla ilgili açıklama yaptı.

Aşık Kahramanmaraş’a Atandı

2014 yılında Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fethiye Emniyet Müdürü Hakan Aşık'ın yeni kararnameyle Kahramanmaraş’a atandı.

Huzurevi Sakinlerinin Yeni Yılını Kutladılar

Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü tarafından huzurevi sakinlerine kahvaltı düzenlendi.

FETİMDER’den Hayırlı ve Uğurlu Olsun Ziyareti

FETİMDER yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye’deki bazı okulların okul aile birliği başkanları Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Faruk Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü vekaleten yürüten Hasan Doğan’ın istifasının ardından yerine atanan Faruk Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Cengiz Çay’dan O Sözlere Cevap

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın “Sayın Devlet Bahçeli MHP’de olduğu sürece ben MHP’ye gitmem. Kamuoyu nezdinde benden özür dilerse ancak o zaman gideriz” sözlerine MHP İlçe Başkanı Cengiz Çay, sert dille karşılık verdi. Saatcı’nın amacını aşan cümle kullandığını ifade eden Çay “Sayın Saatcı’nın MHP genel başkanına böyle bir ithamda bulunması zinhar doğru değildir. Siyasetle ihanet arasında ince bir çizgi vardır. Sanırım hepsi bu sözün içerisinde. Arkadaşımızın söylediğini tekrar gözden geçirmesini istiyoruz” dedi.

Yerel Tohum Takas Etkinliği

Yokluk ve sefalet ile geçen işgal yılları derken insanların yiyecek besini ve köylünün ekecek tohumu kalmadı. Karınca yuvaları açıldı, tohumlar çıkarıldı ve toprağa ekim başladı. İşte o günlerden bu günlere gelinen bu süreçte; yerel tohumun önemi bir kez daha anlatıldı.

Kullukçu’dan Rüşvet İddialarına Sert Çıkış

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, geçtiğimiz günlerde bir internet haber sitesinde çıkan CHP Fethiye İlçe Teşkilatı’nın rüşvet aldığı iddiasına sert şekilde cevap verdi.

Geleneksel Kahvaltı Etkinliği

Seki ve Çevresi Kalkınma Dayanışma ve Kültür Derneğinin geleneksel hale getirdiği kahvaltı etkinliğine yoğun katılım oldu.

Maker ve Kodlama Merkezi Bilsem’de Açıldı

Muğla’da bu yıl eğitim öğretime başlayan BİLSEM(Bilim ve Sanat Merkezi) ilimizi teknolojik ve yeni eğitim modelleri ile tanıştırmaya devam ediyor.

Aslan “Türk Aşçılar Türk Yemeklerini Mutlaka Bilmeli”

Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Onur Aslan yapmış olduğu açıklamada “Türk aşçılar Türk yemeklerini mutlaka bilmeli, yöresel ve uluslararası Türk lezzetlerini birbirlerine aktarmalıdır” dedi.

Otomobil Denize Uçtu: 1 Ölü, 3 Yaralı

Fethiye’de otomobil denize uçtu. Olay, Akarca Mahallesi 821 Sokak ile Cahit Gündüz Caddesi kavşağında meydana geldi. Yılmaz Akgün (32) sevk ve idaresindeki 09 CBV 25 Plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 40 metre sürüklenerek denize uçtu.

“Ağaç Kesme, Fidan Dik”

Fethiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğayı Koruma Derneği Erasta AVM de üyeleri ile birlikte halka bedelsiz 300 Fidan dağıttı.

Lider Yöneticiler Projesi

Muğla’nın tüm ilçelerindeki Halk Eğitim Müdürleri ‘Lider Yöneticiler Projesi’ çerçevesinde Fethiye’de bir araya geldiler.

Toplam 14676 haber.