Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Üstün’ü Ziyaret Ettiler

Fethiye Belediyesi Engelliler Masası Görevlisi olan Kader Bozbaş ve Serkan Yılmaz Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün‘ü Ziyaret...

Muğla Basını Bodrum'da Buluştu

Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Muğla il ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarının onuruna Bodrum’da özel bir etkinlik düzenlendi. Tüm emekçi basın çalışanlarına başarı dileklerinde bulunan Başkan Kocadon, “Gönül isterdi ki; Türkiye’nin bütün salonları böyle olsun. Hatta yazı yazan haber yapan hiçbir gazeteci arkadaşımız dört duvar arasında olmasın, özgürce düşünüp yazabilsin.” dedi.

Kayaköy’lüler Dört Gözle Çalışmanın Tamamlanmasını Bekliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, bölge halkının talebiyle Fethiye ile Kayaköy-Karakeçililer Mahalleleri arasındaki yolda genişletme çalışmalarına başlıyor.

Fethiye Sağlık Hizmetlerinde Batı Akdeniz’in Merkezi

Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yavuz Okulu ile İdari ve Mali İşler Müdürü Süleyman Can, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret etti.

FTSO Sektörel Toplantılara Hazırlanıyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, yaptığı üye ziyaretleri ile hem üyelerin taleplerini dinliyor hem de Oda üyelerinin faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında bilgi alıyor.

Toplumsal Barış ve Uzlaşı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı; toplumsal barış ve toplumsal uzlaşıyı arttırmak amacıyla bir dizi ziyaret etkinliği başlattı.

Çalış-Der 2017’den Umutlu

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı ve Turizmci Mete Ay, 2017 yılı turizm sezonu için İngiliz ve Rus pazarında Türkiye’ye karşı çok güzel yaklaşımların olduğunu söyledi.

Türkçe Kursuna Büyük İlgi

Fethiye Halk Eğitim Merkezi’ne Türkçe öğrenmeye gelen yerleşik yabancılar, Türkiye ve Türk insanını çok sevdiklerini söylediler. Fethiye’de yaşayan yerleşik yabancılar, günlük hayatlarını kolaylaştırmak için geldikleri Türkçe kurslarına büyük ilgi gösteriyor.

Çalışan Gazeteciler Günü

Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Seda Köktener; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Basın açıklaması yaptı.

Yardım Tırları Türkmenlere Ulaştı

Fethiye Belediyesi tarafından gönderilen 2 tır battaniye ve giyim eşyası Telafer ve Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırıldı. Yardım tırlarıyla Suriye sınırına giden Belediye personelleri Okan Arıkan, Selayi Kafia ve Halil Cesur, bölgede yaşananları basın mensuplarıyla paylaştı.

Bölgede İlk Doku Nakli Gerçekleştirildi

Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi doktoru Y. Doç. Dr. Barış Yiğit tarafından ilk doku nakli gerçekleştirildi.

Okul Müdürüne Sahip Çıktılar

Geçtiğimiz günlerde 12 yaşındaki bir ortaokul öğrencisinin sınıfta yaramazlık yaptığı gerekçesiyle okul müdürü H.A. tarafından dövüldüğü ve itirafname imzalattırıldığı iddiası üzerine okul aile birliği yöneticileri ve mahalle sakinleri olayın asılsız olduğunu belirttiler.

Karayiğit’in Üretici Pazarı İle İlgili Düşünceleri

Örtü altı sebze üretiminde söz sahibi olan Fethiye’de de domates fiyatları çitçilerin yüzünü güldürürken tüketicilerin cebini yakıyor. Olumsuz hava şartlarından etkilenen domates pazarda ve marketlerde 2 buçuk liranın altında satılmıyor. Sofraların vazgeçilmezi domates dalında yüzde yüz artış gösterdi.

Sportif Faaliyet İstatistiklerinde Düşüş Var

Fethiye Kaymakamlığından edinilen bilgiye göre 2016 yılı Turizm Amaçlı Sportif Faaliyetler İstatistiğinde sadece Jeep Safari de artış oldu.

Karşılaştırmalı Olarak Değerlendirildi

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Fethiye’de görev yapan basın mensuplarına Emniyet ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde gerçekleşen olaylar ile ilgili değerlendirilmede bulundu. Toplantıya Fethiye Emniyet Müdürü Hakan Aşık ile Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Yılmaz Demirelli katıldı.

Türkmenler İçin Yola Çıktı

IRAK’ın Musul kentinde terör örgütlerinin temizlenmesi için başlatılan operasyonun ardından Telafer’den yurtlarını terk etmek zorunda kalan ve Hatay’a gelen Türkmenler’e, vatandaşların da desteğiyle, Fethiye Belediyesi tarafından 2 tır battaniye ve giyim eşyası gönderildi.

İlmekler Çocuklar İçin Atılıyor

Fethiye Müftülüğü tarafından başlatılan ‘Gönülleri Isıtan Eller’ projesi kapsamında Kur’an Kursuna giden kadınlar Halep’teki çocuklar için atkı, bere, battaniye, çorap, eldiven, yelek örüyor. Attıkları her ilmeğin çocuklar için olduğunu söyleyen kadınlar, herkesi yardımda bulunmaya davet etti.

İlk Günden Kuyruk Oluştu

Türkiye genelinde 2 Ocak’ta başlayan yeni çipli kimlik kartı başvurusunda Fethiye İlçe Nüfus Müdürlüğü önünde kuyruk oluştu. Günde yaklaşık 120 başvurunun olduğunu bildiren yetkililer, başvuru süresinin 3 yıl için geçerli olduğunu hatırlattılar.

Galatasaray Taraftarlarından Arıcan’a Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı ziyaret eden Fethiye Galatasaray Taraftar Derneği yöneticileri, Arıcan’ı derneklerine üye olmaya davet etti.

Toplam 14677 haber.