Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

İki Araç Çarpıştı: 1’i Ağır, 5 Yaralı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, iki otomobilin çarpıştığı kazada, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.

2016 Da Muhtar Seçilenlerede Bilgisayar Hediye Edildi

Seydikemer de bulunan 61 mahalle muhtarına 2015 yılında diz üstü bilgisayar hediye eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2016 yılında mahalle olan Yayla Karaçulha, Dont ve Yayla Eldirek mahalle muhtarlarına da dizüstü bilgisayar hediye etti.

Bahriye Üçok Parkı Yeşil Kalacak

“KAPALI SPOR SALONU MECLİSTEN GEÇMEDİ”

Fethiye Polisinden ‘Hayalet Siteye’ Operasyon

Muğla’nın Fethiye ilçesin ’de “Venedik Evleri” ile bilinen siteye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, tarafından operasyon düzenledi.

Fethiye Osmanlı Ocakları Açıldı

Osmanlı Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı. Türkiye genelinde 2005 yılında kurulan Osmanlı Ocakları, Fethiye’de de kuruldu.

Cezaevi Firarisi Köyceğiz’de Yakalandı

Muğla’da 3 yıl önce Dalaman Cezaevinden firar eden cinayet hükümlüsü Köyceğiz’de yakalandı.

Altı Nokta Dostlarına Teşekkür Etti

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye şubesinin geleneksel çay partisi eğlenceli geçti. Altı Nokta Körler Derneği ile Fethiye halkının kaynaşması amacıyla her yıl yapılan çay partisine gençler de yoğun ilgi gösterdi.

Özyer, “Terörün Her Türlüsüne Karşıyız”

Portekiz’de yapılan Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) 11. Genel Kurulu’na; Türkiye’yi temsilen Muğla Milletvekili ve Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı Hasan Özyer’in başkanlığında Akdeniz-Pa Türk Grubu Komisyonu Üyeleri katıldı.

“Ülkenin geleceği “Hayır ve Evet”e bağlı değil”

Fethiye Belediye Kültür Merkezi’nin 13. Yıl etkinlikleri kapsamında verilen Ali Tunç konserinde Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “Kimse merak etmesin, ülkenin geleceği ‘Hayır’ ve ‘Evet’e bağlı değil. Toros dağlarında dumanlar tüttükçe o evetler, hayırlar daha çok gelir geçer ama ilelebet Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet devam eder. Ondan kimsenin tereddüdü olmasın” diye konuştu.

Bakan Veysel Eroğlu Fethiye’de Halka Seslendi

“Büyük Türkiye Hedeflerinin Gerçekleşmesi İçin ‘Evet’ Diyoruz”

Bakan Eroğlu Referandum İçin Destek İstedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde 26 milyon lira değerindeki 3 tesisin temel atma törenine katıldı. Muğla programına Seydikemer’den başlayan Bakan Veysel Eroğlu, ilk olarak Seydikemer Belediyesi’ni ziyaret etti.

“Tartışmaya, Münakaşa Etmeye Hakkımız Yok”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 2014-2015-2016 yıllarını değerlendirdiği, 2017 yılında planlanan çalışmalar ve yatırımlarla ilgili basın bilgilendirme toplantısında, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Çalındığını Bir Ay Sonra Farketti

Çalış’ta meydana gelen hırsızlık olayı herkesi şaşkına çevirdi. 55 odalı bir otelde meydana gelen olayda otel odalarındaki 51 adet televizyon kimsenin ruhu duymadan çalındı. Fethiye Çalış’ta bir otelde meydana gelen hırsızlık olayında 51 tane televizyon çalındı.

Fotoğrafçılardan Esnaf Odasına Ziyaret

Fethiye’de dernekleşme aşamasında olan bazı fotoğraf stüdyo sahipleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret ettiler. Fethiye’deki Maliye’ye kayıtlı profesyonel fotoğrafçılar korsan fotoğrafçılığın önlenmesi için Başkan Soydemir’den destek istediler.

Osmanlı Ocakları’ndan FGD’ye Ziyaret

Osmanlı Ocakları Fethiye Şube Başkanı Ali Yücel ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulundular.

“2017 YILINDA FETHİYE’YE 89 MİLYON TL YATIRIM YAPILACAK”

Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından Muğla’nın ilçelerinde düzenlemekte olan basın bilgilendirme toplantısı Fethiye’de düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; 2016 yılında yapılan hizmetler ile 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün Muğla genelinin yanı sıra Fethiye ve Seydikemer ilçelerine Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan yatırımları anlatarak, adeta hesap verdi…

Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği eski ve yeni yönetimleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Kahvaltı etkinliğine okul idaresi de katıldı. Önallar Köy Sofrasında gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde; gelecek dönem yapılacak olan etkinlikler planlandı…

Arıcan Sanayi’de Bulunan Üyeleri Ziyaret Etti

Fethiye Sanayi Sitesinde ziyaretlerde bulunan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Akif Arıcan, sanayi sitesinde güvenlik sorunu başta olmak üzere üyelerin ticari ve ekonomik sorunlarını dinledi.

Fethiye’de Fotoğrafçılar Dernekleşiyor

Fethiye’nin ilk ve en eski fotoğraf stüdyosu Foto Kandiye’nin sahibi Şükrü Gürel öncülüğünde Fethiye’deki fotoğrafçılar dernekleşiyor. Uzun yıllardır kayıt dışı fotoğrafçılarla mücadele eden Şükrü Gürel; gazeteniz muhabirine açıklamada bulundu.

Toplam 14733 haber.