Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Hasan Gürhan “Öğretmen Okulları Yeniden Açılsın”

Yeni Kuşak Köy Enstitülüleri Derneği Fethiye şubesi başkanı Hasan Gürhan; Öğretmen okullarının 169. Kuruluş yıldönümü nedeniyle açıklamada bulundu. “Anadolu Bozkırları Genç Öğretmenlerle Karanlıktan Aydınlığa Çıktı”

Avcılar’ın Olağan Kongresi Nisan’da Gerçekleşecek

Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği olağan kongresi Nisan ayında gerçekleşecek. Olağan Kongre ile ilgili Fethiye Avcılar ve Atıcılar Spor Derneği başkanı Ali Yörük açıklamada bulundu.

Kullukçu’dan Kaya Yolu Açıklaması

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da Kayaköy yolunun genişletilmesi amacıyla kesilen ağaçlar hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

Fetav Hayvan Dostu Okul Projesi Protokolü İmzalandı

Fetav Hayvan Dostu Okul projesi protokolü Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanarak hayata geçti.

Turizmde Öğrenci-Sektör Buluşması

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinin 11 yıldır sürdürdüğü ‘Sektör-Öğrenci Buluşması Fuarı’na 100’ün üzerinde turizm firması katıldı. Öğrencilere staj ve iş imkânı sağlayan fuarda öğrenciler stantlarda iş ve staj başvuru formu doldurdu.

“Domates, Kabak Ve Üzümde Ambargo Devam Ediyor”

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Rusya’nın bazı sebze ve meyvelerde ambargoyu kaldırmasını değerlendirirken “bölgemizde yetişen domates ve kabak gibi sebzelerde bir gelişme yok.

Özel Ata Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

Özel Ata Okulları yönetim, tarafından Fethiye’de görev yapan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. 2. Etap Sahil Bandı Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı etkinliği samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti.

Kadın Meclisinden Faruk Kaya’ya Ziyaret

Fethiye Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanı ve yönetimi; görevine yeni atanan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı ziyaret etti.

İstiklal Marşının Kabulü Programına Yoğun İlgi

İstiklal Marşımızın kabulünün 96. yıl dönümü nedeniyle, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde etkinlik düzenlendi.

Kadın Meclisi Yapalıal’ı Ziyaret Etti

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Şarlak ve kadın meclisi üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Skywalk Fethiye Fetex’de Yerini Aldı

Fethiye Turizm Fuarı, 8 Mart 2017 tarihinde saat 14.00’da yapılan törenle açıldı. Fethiye turizmin 12 aya yayılmasında önemli bir adım olan SKYWALK Fethiye marka adını alan Babadağ Teleferik Projesi de FETEX’de yerini aldı. Stant tasarımı ile göz dolduran SYKWALK Fethiye, katılımcıların yoğun ilgisini gördü.

Başarılı İşkadınları Ödüllendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, bu 8 Martta da kadınları unutmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle başarılı işkadınlarını ödüllendiren FTSO Yönetimi, şehit annelerini de ziyaret ederek acılarını paylaştı.

Kadınlara Keşkek Günü Etkinliği

Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Derneği 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile keşkek günü etkinliği düzenledi. Çalış Kerimoğlu İsmail Yörük Çadırlarında düzenlenen keşkek gününde kadınların kıymeti bir kez daha dile getirildi.

Başkan Otgöz’den Hasta Ziyareti

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz seydikemerli sporcu Cemil Yurt’u ve yaşlı bir vatandaşı ziyaret etti.

Gün Kadınların Günü

8 Mart Dünya Kadınlar günü tüm medeni toplumlarda olduğu gibi Fethiye’de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Anlamlı Haftalarda Anlamlı Ziyaret

Vergi Haftası kapsamında Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar beraberinde Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar ile Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yaşar Bildirici’yi makamında ziyaret etti

Kaçak Kazı’ya Suçüstü

Kaçak Kazı’ya Suçüstü

CKD “3 Mart Yasaları Cumhuriyetimizin Temeli Ve Teminatıdır…”

Ulusal birliğimizin temelleri olan 3 Mart 1924 devrim kanunlarının 93. Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi yönetiminden yazılı bir açıklama yapıldı.

Toplam 14733 haber.