Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye Ziraat Odasından Ziyaret

Muğla Emniyet Müdür yardımcılığından; Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Mehmet Yapalıal’a; Fethiye Ziraat Odası yönetimi hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanına ‘Suikast’ timinin yargılaması başladı

15 Temmuz darbe girişiminin en önemli basamaklarından birisi olan ve Muğla’nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan 44’ü tutuklu üçü firar 47 sanıklı davanın duruşması, Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesinde başladı.

Fethiye’li Başsavcı Fehmi Tosun Gençlerle Biraraya Geldi…

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “Kariyer Günleri”nin ilki Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğin ilk konuğu olan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun, Fethiyeli gençlerle bir araya gelerek, iş ve sosyal hayattaki tecrübelerini paylaştı.

Fethiye Huzur Evinde Yangın Tatbikatı

SHÇEK- Fethiye Belediyesi Huzurevinde yangın eğitimi ve tatbikatı gerçekleşti. Yangın tatbikatı ve eğitimi ile hem huzur evi personeli hem de huzurevi sakinlerini; yangın ve ilk müdahale konusunda bilinçlendiler…

Başkan Saatcı,” Biz onlara borçluyuz!”

Akıncı Özel Eğitim Uygulama Merkezi müdürü ve öğretmenleri, Fethiye Belediyesi’nin eğitim merkezine yaptığı yardımlardan dolayı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

“Halk’tan aldığımızı halkımıza veriyoruz”

Türk Hava Kurumunun (THK) 92. Kuruluş yıldönümü Beşkaza meydanı Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenle kutlandı. THK Fethiye şubesi tarafından düzenlenen tören Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.

FETOB’TA YENİ YÖNETİM GÖREVE BAŞLADI…

Başkan değişikliğine giden Fethiye Otelciler Birliği (FETOB), Başkan Yavuz Torunoğulları, iş yoğunluğu ve kan değişikliği için yerini Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Torunoğulları FETOB ve TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam edecek. Fethiye’de 12 yıldır FETOB Başkanı olarak görevini yürüten Yavuz Torunoğulları, geçtiğimiz günlerde iş yoğunluğu ve kan değişikliği için yerini Başkan Yardımcısı Bülent Uysal’a bıraktı. Bülent Uysal’da boşalan yere de turizmci Mehmet Biçer getirildi. Yavuz Torunoğulları, FETOB yönetim kurulundaki görevine devam edecek.

Evde Çıkan Yangın Mahalleliyi Korkuttu

Fethiye’nin Kesikkapı Mahallesi’nde müstakil bir evde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın mahallede paniğe neden oldu.

6 bin Öğrenciye Ulaştılar

Fethiye Hayvan Dostları grubu okullardaki eğitim çalışmalarına devam ediyor. Dün Gazi İlkokulunda gerçekleşen eğitim çalışmasında öğrencilere hayvan sevgisi Veteriner Hekim Kerem Özdemir ile Psikolog Buket Sarıçakır tarafından eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

Fethiye Belediyesi 'Kariyer Günleri' Başlıyor...

İlk Konuk, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun.

Karabel Tüneli’nde Bitiş 2018 Sonu Hedefleniyor

Yaklaşık 300 milyon’luk bir yatırım olan Karabel tünelinde çalışmalar hızla devam ederken vatandaşlar da tünelin biteceği günü sabırsızlıkla bekliyor.

“Okul Servis Taşıtlarında Öğrenci Güvenliği”

İçişleri Bakanlığınca 2016-2017 eğitim öğretim yılının ikinci yarısının başlaması nedeniyle okul servis araçlarının huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla yayımladığı genelge doğrultusunda “Okul Servis Taşıtlarında Öğrenci Güvenliği” konulu toplantı yapıldı.

Seydikemer Belediyesi’nde Dur Durak Yok

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hava şartlarına bağlı olarak mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Esnaflara Yabancı Dil %50 İndirimli

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu’ndan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine %50 indirim fırsatı. Yaklaşan turizm sezonu öncesi İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası bir protokol imzalayarak, oda üyesi ve odaya kayıtlı iş yerleri sahiplerine, çalışanlarına ve ailelerine %50 indirimli yabancı dil kursu imkanı verildi.

Kaymakam Çalık’ Tan Sanat Kurslarına Ziyaret

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık; Fethiye İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Halı Dokuma Kursu ile Çini ve Seramik Kursu’nu ziyaret etti.

Şüpheli Paket Fünyeyle Patlatıldı

Fethiye’de bir vatandaşın fark ederek polise ihbarda bulunduğu şüpheli paket bomba imha ekibi tarafından tüm önlemler alındıktan sonra fünye ile patlatıldı. Şüpheli paketin patlatılması sırasında çevrede toplanan çok sayıda vatandaş bu anı meraklı gözlerle izledi.

Eski Başkanın Aracı Kurşunlandı

Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak dikkatleri üzerine toplayan AK Parti Seydikemer eski ilçe Başkanı Fatih Doğru’nun aracı kurşunlandı.

SGK Seydikemer'de Hizmete Girdi

Seydikemer'in İlçe Olmasıyla Beraber Kamu Kurum ve Kuruluşlar Bir Bir Açılmaya Devam Ediyor.

Toplam 14733 haber.