Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Başkan Saatcı, “Eyy Çevreciler, Neredesiniz?”

Kanal F ekranlarına Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına canlı yayın konuğu olarak katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Büyükşehir Belediyesi’nin Kayaköy’de 9 km’lik alanda kestiği 506 kızılçam ağacına dikkat çekerek, “Bir sözüm de çevreci geçinen arkadaşlara. ‘Benim siyasi partimden birisi Kayaköy’de ağaç keserse, benim gözüm görmez. Benim düşüncemin dışındaki insanlar bir ağaç bile kesse gök kubbeyi yıkarım.’ Hadi oradan !” dedi. Başkan Saatcı ayrıca 2014 yılından bu yana Fethiye’den Büyükşehire ortalama 175 milyon TL paranın gittiğini belirtti.

Arıkan; “Yat Çekek Yeri Yok”

İMEAK DTO Fethiye Şubesi Başkanı Arıkan; “Kıyılarımızda gördüğümüz her yere her şey var ama bir yat çekek yeri yok” dedi.

FTSO Üyelerine İndirimli Dil Kursu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan anlaşmayla FTSO üyeleri yabancı dil kurslarından indirimli olarak faydalanacak.

28 Bin Öğrenci Karne Heyecanı Yaşadı

Fethiye’de 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde 28 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Soydemir 2016 Yılını Değerlendirdi

Türkiye’de 2016 yılında Rusya ile yaşanan uçak düşürme krizi, terör saldırıları ve 15 Temmuz Darbe girişimi sonucu yaşanan ekonomik sorunlar esnafları derinden etkiledi.

İngilizce ve Rusça Dil Kursu Protokolü

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yabancı dil kurslarında indirim imkânı sunmaya 2017 yılında da devam ediyor. 2009 yılından beri her yıl sonbahar ve kış dönemlerinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik düzenlenen indirimli dil kurslarından şimdiye kadar 437 kişi faydalandı.

Kullukçu; “Egemenlik Tek Bir Kişiye Devredilemez”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı önderliğinde ilçemizde oluşturulan Ulusal Egemenlik Platformu Cumhuriyet meydanı Atatürk anıtı önünde TBMM’de görüşülmekte olan yeni anayasa çalışmaları ile ilgili açıklamada bulundu.

Müftülere Veda Yemeği

Fethiye İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu’nun İstanbul Sarıyer’e, Seydikemer ilçe Müftüsü Ali Can’ın da Mersin’e tayini çıkmasından dolayı Ece Sarayda veda yemeği düzenlendi.

Esenköy, ‘Köprü’ İçin Teşekküre Geldi

Esenköy sakinleri beraberlerinde meclis üyesi Hasan Yöntem ve muhtar Mesut Çavdar ile birlikte Fethiye Belediyesi tarafından köye kazandırılan köprü için Başkan Saatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

ADD; “Bu Bir Tuzaktır, Sevr’i Yırtıp Atalım”

Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri Fethiye’de Beşkaza Meydanı’nda bir araya gelip, anayasanın 18 maddesinin değiştirilmesi konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin aldığı karara tepki gösterip, bu kararın tuzak olduğunu ileri sürdüler. Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Haydar Murat Topçu yaptığı basın açıklamasında, “Bu bir tuzaktır. Sevr’i yırtıp, atalım” diye konuştu.

Hayat Boyu Öğrenme Projeleri

Fethiye İlçe Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulunda “İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği” komisyon toplantısı düzenlendi. Yılda Ocak ve Ağustos ayı olmak üzere 2 defa düzenlenen toplantı; Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık başkanlığında gerçekleşti.

Fethiye’de Fuhuş Operasyonu

Fethiye’de yabancı uyruklu kadınların fuhuş yaptığı ve fuhuşa zorlandıklarını tespit eden Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri kadınlar alışveriş merkezi otoparkında pazarlık yaparken operasyon düzenledi.

OSB'ye Muğla'dan Tam Destek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen Fethiye-Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Etüdü Projesi hakkında görüş alış verişi için yapılan ziyaretler oldukça verimli geçiyor.

Tandem İçin Son Adıma Gelindi

Fethiye’de 1990’lı yıllarda sportif bir faaliyet olarak başlayan tandem (ikili) yamaç paraşütü pilotluğunun resmen meslek olarak tanımlanması konusunda FTSO tarafından atılan adımlar sonuca yaklaştı.

Sonuç Bildirgesi Açıklandı

Geçtiğimiz hafta Muğla ve ilçelerindeki Ziraat Odaları Başkanları Fethiye’de bir araya geldiler. Her 3 ayda bir Muğla’nın bir ilçesinde bir araya gelerek Muğla’nın tarım raporunu hazırlayan Ziraat Odası Başkanları Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in ev sahipliğinde bir araya gelerek il koordinasyon toplantısı düzenlemişlerdi.

Fethiye Ziraat Odası Efsanevi Başkanını Unutmadı

Fethiye Ziraat Odası yönetimi ve çalışanları, iki yıl önce vefat eden efsanevi başkan Merhum Osman Nuri Demir’in ölüm yıl dönümü sebebiyle Kocatepe Camii’nde Mevlüd’ü Şerif okutup bin adet meyve suyu dağıttı.

Başkan Saatcı, “Türkiye’ye Örnek Olmalı”

Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’de kurulan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Fethiyespor taraftar derneklerini ikinci kez yemekte bir araya getirdi.

Özel Hatem Okulları Basın Mensuplarını Unutmadı

Fethiye Özel Hatem Anadolu Lisesi yönetimi; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Ziraat Odası Başkanları Fethiye’de Buluştu

Muğla ve ilçeleri Ziraat Odası Başkanları Fethiye’de bir araya geldi. Her 3 ayda bir Muğla’nın bir ilçesinde bir araya gelerek Muğla’nın tarım raporunu hazırlayan Ziraat Odası Başkanları Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in ev sahipliğinde bir araya gelerek toplantı düzenlediler.

Toplam 14677 haber.