Özel Hatem Okulları Basın Mensuplarını Unutmadı

Fethiye Özel Hatem Anadolu Lisesi yönetimi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Fethiye'de görev yapan basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Özel  Hatem  Anadolu Lisesi yönetimi; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle  Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile  öğle yemeğinde bir araya geldi.

 

Okul yemekhanesinde gerçekleşen  etkinliğe; öğretmenler  ve öğrenciler de katıldılar. Hoş sohbet havası içersinde geçen etkinlikte; öğrenciler basın mensuplarına çiçek hediye ettiler. Fethiye’de görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Fethiye Özel Hatem okulları kurucu müdürü ve kimya öğretmeni Ercan Başbal konuşmasında “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle Fethiye’mizde basınla beraber bir  öğle yemeği  yemek ve söyleyişi de bulunmak  istedik.  Yoğun bir ilgi oldu.  Katılımdan dolayı çok teşekkür ederim.  Hem Fethiye’mizde hem de ülkemizde;  çalışan bütün basın mensuplarının gazeteciler günü kutlu olsun.  İnşallah birlik ve beraberliğin bol olduğu ve daha iyi yarınların geleceği bir yıl dileriz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN