Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fethiye Okullar Bölgesinde Huzur Uygulaması

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, okullar bölgesinde huzur denetimi yaptı.Fethiye’de 2016-2017 eğitim öğretim ikinci döneminin başlamasının ardından Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş, Narkotik ve Trafik polislerinin bulunduğu ekipler, okullar bölgesinde uygulama yaparak geniş güvenlik önlemleri aldı.

Hayvanları Zehirliyenler Bulunacak

Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yaklaşık 30 kedi ve 3 köpeğin zehirlenmesi, çevrede yaşayan yerli ve yabancı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Hayvanlar İle İlgili Eğitim Semineri Düzenlendi

Fetav bünyesinde çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdüren Fethiye Hayvan Dostları grubunun eğitim çalışmaları devam ediyor.

Reklam Panosuna Çarptı

Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de kırmızı ışık yandığı anda fren yerine gaza basan kadın sürücü, öndeki belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyon kırıp reklam panosuna çarptı.

Anadolu Gazete Sahiplerinin Bik Temsilcileri Belli Oldu

Basın İlan Kurumu’nun Genel Kurulu’na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün başarılı organizasyonuyla Ankara’da gerçekleşti.

Saatcı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye sınırları içerisindeki mahalle muhtarları ile Ecesaray'da toplantıda bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları ve müdürlerinin de bulunduğu toplantıda muhtarlar mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek, mahalleleriyle ilgili istek ve önerilerini dile getirdiler.

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Başkan Saatcı’yı ziyaret etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet, Başkan Behçet Saatcı ile Fethiye Belediyesi’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Saatcı, Metin Feyzioğlu ve arkadaşlarını makamında konuk edip, “Sizi ilçemizde ağırlamaktan ve bizi ziyaret etmenizden duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Hepinize teker teker hoş geldiniz diyorum. Şahsım, kurumum ve de başkan yardımcılarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güç Birliği Fakülte'de Toplandı

Fethiye Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu şubat ayı toplantısı, MSKÜ Fethiye İşletme Fakültesi Dekanı Erdoğan Gavcar'ın daveti üzerine eğitim öğretime şubat ayında başlayan Fethiye İşletme Fakültesi binasında yapıldı.

Köşe Yazarları Ve Gazetecilerden Yeni Müdüre Hayırlı Olsun Ziyareti

Fethiye’de ki bazı köşe yazarları ile bazı basın kuruluşu temsilcileri Fethiye Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı makamında ziyaret ettiler.

Üst Birliğe Katılabilmek İçin Kaymakam’a Ziyaret

Fethiye’deki bazı tekne kooperatifleri, üst birliğin kendilerini birliğe almadığını ve sorunların çözümünde yardımcı olmadığı iddiasında bulunarak Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret ettiler.

Satışın Şifreleri Seminerine Yoğun İlgi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Satışın Şifreleri semineri Oda üyelerinden büyük ilgi gördü. Eğitim gündüz mesai saatlerinde gelemeyen üyeler için akşam saatlerinde yapıldı.

FEYZİOĞLU FETHİYE’YE GELDİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile TBMM 24. Dönem Milletvekili Hukukçu Prof. Dr. Süheyl Batum’un konuşmacı olarak katıldığı Muğla Barosu tarafından düzenlenen “Anayasa değişikliğini Tartışıyoruz” adlı konferans yoğun katılım ile gerçekleşti.

Yeni KHK İle 4 Bin 464 Kişi Memuriyetten İhraç

Yeni KHK yayımlandı. Bu kapsamda Fethiye Nüfus Müdürü Songül Emir’in der aralarında bulunduğu çok sayıda öğretmen, asker, zabıt katibi, polis görevinden ihraç edilenler arasında yer aldı.

Kahraman Komutanlar Başkan Saatcı’yı Ziyaret Etti

Vatanı için canını ortaya koyan, çatışmalarda yaralanarak Gazi olan kahraman komutanlar, ‘Omuz Omuza yürüyoruz’ projesiyle Everest dağına çıkıp, Türk Bayrağını dalgalandıracaklar.

“TÜRKİYE’NİN TAPUSUNU TÜRK MİLLETİ VERMEYECEKTİR”

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu “Türkiye’nin tapusunu Türk milleti vermeyecektir. Türk Milleti Türkiye Cumhuriyeti’nin tapusunu savaş meydanlarında bedel ödeyerek kendi kanıyla almıştır. Bu tapunun bedelini şehit kanıyla ödemiştir” dedi. Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu ve anayasa hukukçusu Prof. Dr. Süheyl Batum, Muğla Barosu tarafından gerçekleştirilen ‘Anayasa değişikliğini tartışıyorum’ isimli panele katılmak üzere Fethiye’ye geldi.

Hülya Koçyiğit ”Engellilerimiz asla yalnız değildir.”

Muğla Valisi Amir Çiçek, eşi Hülya Çiçek Hanımefendi ile Devlet Sanatçısı Hülya Koçyiğit Muğla 1903 Beşiktaşlılar Derneği tarafından alınarak Muğla Engelliler Derneğine Bağışlanan akülü tekerlekli sandalyelerin teslim törenine katıldı.

Seydikemer’de kaçak kazı yapan 4 kişi yakalandı

Seydikemer’de kaçak kazı yapan dört şüpheli, Eşen Jandarma Karakol Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Ölüdeniz’de Kötü Kokunun Önüne Geçildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri, Fethiye İlçesi Patlangıç Mahallesi Ölüdeniz yolu üzerinde bulunan kanalizasyon hattından kötü koku yayılması nedeniyle mevcut hattı iptal ederek yerine yeni kanalizasyon hattı yaptı. Yapılan yeni hatla birlikte bölgedeki kötü koku ortadan kalkarken vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Toplam 14733 haber.