Kadın Meclisi Yapalıal'ı Ziyaret Etti

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Şarlak ve kadın meclisi üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Şarlak ve kadın meclisi üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yaklaşık iki ay önce Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Yapalıal’a yeni görevinde başarılar dilemek için Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Şarlak ve kadın meclisi üyeleri ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret hakkında bilgiler aktaran Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Şarlak, “Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi üyeleriyle birlikte bugün İlçe Emniyet Müdürümüzü ziyarette bulunmak istedik. Kendilerine ilçemize hoş geldin diyoruz. Başarılanının devamını diliyoruz. Çünkü bizler Kadın Meclisi üyeleri olarak bugüne kadar emniyetle hep iş birliği içerisinde olduk. Bundan sonra öyle olacağımıza inanıyoruz. O yüzden müdürüme ziyarette bulunup meclisimizin çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere buradayız” diye konuştu.

 

Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Deniz Şarlak ve kadın meclisi üyelerinim ziyaretleri için teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal da “Fethiye Belediyesi Kadın Meclisi üyelerine bu kibar ve nazik davranışınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan önceki işbirliklerimiz de inşallah bundan sonra devam edecektir geldiğiniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN