Kullukçu'dan Kaya Yolu Açıklaması

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da Kayaköy yolunun genişletilmesi amacıyla kesilen ağaçlar hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu da Kayaköy yolunun genişletilmesi amacıyla kesilen ağaçlar hakkında gazetecilere açıklama yaptı.

Kullukçu konuşmasında “Biz Cumhuriyet halk Partisiyiz. İnsanların demokratik olarak göstermiş oldukları her türlü gösteriyi saygıyla karşılıyoruz. Evvelki gün Kaya yolunda yapılan protesto gösterisine de saygıyla karşılıyoruz. Yolun genişletilmesi ile ilgili kesilen ağaçlar için gösterilen bu duyarlılığa bir açıklamada bulunmak istiyorum. Yolun genişletilmesi  amacıyla Orman İşletme Müdürlüğü tarafından tespit edilen ağaçlar kesilmiştir. Bu noktada gereken her türlü çalışma hukuk çerçevesinde gerçekleştirilmektedir” dedi.

Bu Duyarlılığı Tüm Fethiye Olarak Umarım Başka Mecrada Da Gerçekleştiririz

 

 Kayaköy yolundaki ağaç kesimlerinin Orman İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildiğinin altını çizen Kullukçu “Kayaköy ve Karakeçililer Mahallemizde, Fethiye’yle bağlantı yolunun yaptırılması yönünde çok büyük bir talep söz konusu. Biz bu talebi sonuçsuz bırakamazdık. Bu noktada Muğla Büyükşehir Belediyemiz ormana zara vermeme adına Orman İşletme Müdürlüğü ile gerekli yazışmaları yaptı ve 5-6 metre genişliğindeki Kayaköy yolunun 3 metre daha genişletilmesi için bir proje sundu. Orman İşletme bu projeyi kabul edip kendi personeliyle yapılacak genişletme çalışmaları öncesinde ormanda ağaç kesimi gerçekleştirdi. Bu tamamıyla yetki sahibi olan Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştiriliyor. Bu Muğla Büyükşehir Belediyemize ilişkin bir husus değil! Büyükşehir’inde vatandaşlardan gelen bu istediği geri çevirmesi gibi bir söz konusu olamaz. Bağlantı yolu bu yoldur ve bu noktada gereken her türlü çalışma hukuk çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. Ağaca ve ormana karşı son derece duyarlı olma noktasında Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur’un da görüşlerini dinledim. Bu duyarlılığı tüm Fethiye olarak umarım başka mecrada da gerçekleştiririz. Yani hukuka ve kanuna aykırı bir şekilde yapılan tüm ağaç kesimlerin bizde karşısındayız”      dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN