Özel Ata Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

Özel Ata Okulları yönetim, tarafından Fethiye'de görev yapan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. 2. Etap Sahil Bandı Boğaziçi Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltı etkinliği samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Özel Ata Okulları yönetim, tarafından  Fethiye’de görev yapan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi.  2. Etap Sahil Bandı Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşen  kahvaltı etkinliği  samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti. 

 

Katılımdan dolayı teşekkür eden  Özel Ata İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Nejat Yücel  konuşmasında “Özel Ata Okulları olarak basınımıza ve basın  çalışanlarına önem veriyoruz. Basın, demokrasinin en önemli unsurlarından birisidir. Yoğun gayretlerinizle her insanın haber alma özgürlüğünü sağlıyorsunuz. Özel Ata Okulları olarak, öğrencilerimize en iyi eğitimi ve öğretimi sunmaya çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz ile eğitim idarecileri olarak eğitim ve öğretimde elimizden geleni en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamda yaptığımız çalışmaların halkımıza ulaştırılmasını basınımız  sağlıyor.  Amacımız öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlamak. Siz basın mensuplarına katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. Basın mensupları da;  bu organizasyondan dolayı Özel Ata İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Nejat Yücel’e teşekkürlerini sundular. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN