Toplumsal Barış ve Uzlaşı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı toplumsal barış ve toplumsal uzlaşıyı arttırmak amacıyla bir dizi ziyaret etkinliği başlattı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı; toplumsal barış ve toplumsal uzlaşıyı arttırmak amacıyla bir dizi ziyaret etkinliği başlattı. İlk ziyareti Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’a gerçekleştiren CHP Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu ile yönetim kurulu üyeleri  toplumsal barışı ve toplumsal uzlaşıyı artırmak amacıyla Fethiye’de;  sivil toplum kuruluşları ile odaları ve siyasi partileri ziyaret etmeyi planlamakta.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Avukat Ali Özgür Kullukçu; ziyaret nedeniyle yapmış olduğu açıklamada “İlçemizde Mülki İdarenin en büyük amiri olarak Sayın Kaymakamımıza bir ziyaret gerçekleştirdik.  Amacımız; 2017 yılına girdiğimiz bu süreçte  ihtiyacımız olan toplumsal  barışın ve uzlaşının, birlik ve dayanışmanın esas alınmasıdır. Birbiri ardına meydana gelen terör olayları ve hadiselere karşı; devlet ve millet el ele olmak suretiyle toplumsal barışı ve uzlaşıyı hep beraber gerçekleştireceğimizi ifade etmek amacındayız. Bu yönde iyi niyet dileklerimizi Sayın Kaymakamımıza ifade etmekteyiz. Toplumsal barış ve uzlaşı  için hepimizin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor. Birlik ve dayanışma içersinde olmamız gerekmektedir. Ziyaretten dolayı Sayın Kaymakamımıza  çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ziyaretten dolayı  teşekkür eden Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ta açıklamasında “Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemdeyiz.  Etnik ve inanç bakımından hiç bir ayırım gözetmeden bayrağımız, ülkemizin bölünmez bütünlüğü, Türk Milletinin varlığı ve yaşatılması, kutsal değerlere saygı duyulması ekseni etrafında Fethiye’de hep beraber olduk.  Bu konuda farklı düşüncelere sahip siyasi partilerimiz de  bir araya gelmekteler.  Ana muhalefet partisinin Fethiye’deki temsilcileri de şu anda birlik ve beraberlik mesajı vermekteler. Ülkemiz terörle mücadelede çok etkin bir şekilde mücadele etmektedir. Şehitlerimiz var ve tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan Rahmet diliyoruz. En son olarak kahraman Polisimiz kendini  vatan için feda ederek İzmir’de çok ciddi bir katliamı önledi. Tarihin her döneminde olduğu gibi tarih yazan kahramanlarımız var. Bu çetin süreçten Türk Milletinin bekası için güzel sonuçlar çıkmasını ümit ediyorum. Tabi ki bir savaş ortamıdır. Bizim elimizde olmayan sebepler var. Küresel güçlerin bölgede oluşturmak istedikleri,  yeni bir düzen var. Buna karşılık kendi içimizde birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz takdirde;  bu  sürecide atlatacağımıza inanmaktayım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN