Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Kadir Sarıhan Gündemi Değerlendirdi

Siyasi gündemi değerlendiren AK parti Fethiye İlçe Başkanı Diş hekimi Kadir Sarıhan basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.

Akar; “MUSKİ ile suyumuz emin ellerde”

MUSKİ Genel Müdürlüğü, 20 yıl önce yapılan içme suyu hattının kireçlenmesinden dolayı susuzluğun yaşandığı Yatağan ilçesinin Mesken Mahallesi’nde içme suyu hat yenileme çalışması gerçekleştirdi. MUSKİ’nin hat yenileme çalışmalarını yakından takip eden Mesken Mahallesi Muhtarı Emin Akar, “Bizim sularımızda herhangi bir arıza var diye MUSKİ ekiplerini aradığımız zaman ekipler bizden önce olay yerine gelmiş oluyor” dedi.

ADD “Özlemle Arıyor Ve Anıyoruz”

ADD Fethiye Şubesi 10 Kasım 2016 Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle yazılı bir açıklamada bulundu. Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesi başkanı Haydar Murat Topçu açıklamasında “Cumhuriyetimizin kurucusu, sadece Türk ulusuna değil ezilmiş tüm uluslara rehberlik eden, eşsiz insan, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 77. yıldönümünde, her geçen gün daha da artan bir özlemle arıyor ve anıyoruz” dedi.

Özel Fethiye Öğrencilerinden Büyük Başarı

Özel Fethiye öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kupası kapsamında çeşitli branşlarda düzenlenen yarışmalara katıldılar

Mimarlık Fakültesinin Fethiye'de Açılsın

Muğla Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Fethiye Meslek Kuruluşu Güçbirliği Platformu heyetinin Mimarlık Fakültesinin Fethiye'de açılması önerisine sıcak bakarak "Binaların yarısını siz yapın, mimarlık fakültesinin Fethiye'de açılması için YÖK'ten geçirmek dahil elimden gelen desteği vereyim" diye konuştu.

OSB Hazırlıkları Sürüyor

Fethiye Meslek Kuruluşu Güçbirliği Platformu üyeleri, Bilim Sanayi ve Teknoloji Muğla İl Müdürü Ahmet Bayramer'i ziyaret ederek Seydikemer'de kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi için görüş alış verişinde bulundular. Güçbirliği üyeleri, Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi Fırsat Analizi Projesinden çıkan sonuca göre istikamet belirleyerek çalışmalarını sürdüreceklerini dile getirdiler.

Çay “Bu Vatan Kupon Biriktirerek Kazanılmadı”

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Cengiz Çay, HDP’ li milletvekillerinin terör suçundan tutuklanarak ceza evine koyulmalarını olumlu bir davranış olduğunu söyleyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti; gazete kuponu biriktirerek kazanılan bir devlet değildir, şeklinde konuştu.

Atatürk’ü Anma Konseri

Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 10 Kasım’da Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma konseri düzenleniyor. Ücretsiz olarak düzenlenecek konserde; Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilecek. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezinde 10 Kasım akşamı düzenlenecek olan konsere tüm halkımız davet edildi. Saat 20.00’de başlayacak olan konser ile ilgili olarak Fethiye Belediyesi Türk Müziği Korosu şefi Eczacı Emin Akan açıklamada bulundu

Başkan Saatcı’dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’ye atanan Milli Emlak Müdürü Erhan Akpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İki kurumun vatandaşlara daha iyi hizmet etmesi için işbirliğinin en üst düzeyde süreceğini belirten Başkan Saatcı, Akpınar’a uzun ömürlü bir görev süresi temennisinde bulundu. Saatcı ardından, Fethiye’de ilköğretim, ortaöğretim ve lise düzeyinde 3 okul birden açan Hatem Okullarını ziyaret ederek, Müdür Mehmet Uzunoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Atatürk Özel Arşivi Fotoğraf Sergisi Açıldı

Muğlatürk Medya tarafından Atatürk Sevdalısı Hanri Benazus’un özel arşivinde yer alan ATATÜRK fotoğrafları Muğla’nın Menteşe ilçesi’nde sergilendi. Ayrıca Muğlatürk Medya misafirlere tanıtıldı.

15 Temmuz Şehitleri Anısına Lokma Dağıtıldı

AK parti Fethiye Kadın Kolları tarafından Cuma pazarında 15 Temmuz Şehitleri anısına vatandaşlara lokma dağıtıldı. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe; Ak parti Fethiye İlçe Başkanı Diş Hekimi Kadir Sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’te katıldı.

Tamdem Pilotluğu İçin Saha Çalışması Yapıldı

3-4 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen çalıştayda birinci gün saha incelemesinde bulunuldu. İkinci gün FTSO binasında yapılan toplantıda veriler değerlendirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının Mesleki Yeterlilik Kurumuna yaptığı başvuru ile başlayan Yamaç Paraşütü Pilotluğu Meslek Standardının çalışmalarında sona yaklaşılıyor.

Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen Dernekleri tarafından geleneksel hale getirilen dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı yoğun katılım ile gerçekleşti. Her yıl üyelerini bir araya getirmek ve kaynaşmak amacı ile düzenlenen ve Fethiye ve Seydikemer Yörük Türkmen dernekleri tarafından organize edilen dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı Çalış Kerimoğlu İsmail Yörük Çadırı ve Yörük Müzesi Restaurantta düzenlendi.

İskele Fethiye Belediyesi’nin Elinden Alındı

Ak parti hükümetinin çıkarmış olduğu Büyük Şehir yasası ile Fethiye Belediyesinin elindeki kullanım alanları tek tek elden gidiyor. Fethiye İskelesi de; Fethiye Belediyesinin elinden alındı… Fethiye Belediyesi bünyesindeki Fethiye iskelesi mahkeme kararıyla Muğla Büyükşehir Belediyesine devredildi. 1. Karagözler Mahallesinde bulunan iskelede toplanan vatandaşlar, iskelenin Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilmesine tepki gösterdi.

2. El Pazarına Rağbet Devam Ediyor

Çoğunluğu kullanılmış 2. El kıyafetlerin ve giyeceklerin satıldığı 2. El pazarına rağbet devam ediyor. Bazı sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin kadın kollarının da stant açtığı 2. El pazarı her ayın ilk Perşembe günü kurulmakta.

“Yolların Çamur Olmasından Kurtulduk”

Seki mahallesinde yıllardır hizmet alamadıklarını ifade eden vatandaşlar, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve Belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Seçmen ve parti ayrımı yapmadan hizmet eden Başkan Yakup Otgöz’e teşekkür ediyoruz diyen Sekili vatandaşlar; “Yolların çamur olmasından kurtulduk, inşallah hizmetler yine devam eder” dediler.

Vali Çiçek, Fethiye’de huzurevi sakinleri ile bir araya geldi

Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek, Fethiye Belediyesi Huzurevi sakinleri ile kahvaltı programında buluştu.

Çalış-Der Mete Ay İle Yola Devam

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği olağan kongresi mevcut başkan Mere Ay ile yola devam, dedi. 3. Defa başkan seçilen Mete Ay Çalış-Der kongresine katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Arıcılık ve Çam Balı Kongresi

Fethiye’de Ölüdeniz Mahallesi’ndeki Liberty Hotels Lykia’de 5’inci Uluslararası Muğla Arıcılık ve Çam Balı Kongresi başladı.

Toplam 14626 haber.