İzmir Fuarında Tanıtılıyor

Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' dün yapılan açılış töreni ile başladı. Turizm sektörün nabzını tutan 10'uncu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın katılımıyla kapılarını açtı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan “Travel Turkey İzmir”  dün yapılan açılış töreni ile başladı. Turizm sektörün nabzını tutan 10'uncu Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımıyla kapılarını açtı.

 

11 Aralık 2016 Pazar günü sona erecek olan İzmir fuarında Fethiye’de Yeni Trend Fethiye sloganıyla stant açarak yerini aldı. Türkiye’nin ve farklı ülkelerin turizm zenginliklerini yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtmayı hedefleyen  Travel Turkey İzmir fuarı; bu yıl da çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapması bekleniyor. Fethiye; bu yıl onuncusu düzenlenen, Travel Turkey İzmir Fuarında;  Fethiye’nin doğal ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra yamaç paraşütü başta olmak üzere yaz etkinlikleri ve aktiviteleri ile yöresel  değerlerinin  tanıtımı yapılacak. Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, Tursab Batı Akdeniz Şubesi,  Fethiye Turizm Danışma Ofisi,  Ölüdeniz Güzelleştirme ve Geliştirme  Kooperatifi, Çalış Turizm Tanıtma Derneği, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Fethiye Otelciler Birliği, Fethiye Deniz Ticaret Odası işbirliğiyle açılan Fethiye standında;  “Yeni Trend  Fethiye”  sloganıyla Fethiye’nin 4 gün boyunca  tanıtımı yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN