İl Müftüsü'nden Ekrem Çalık'a Ziyaret

İlçe Müftüleri toplantısı için Fethiye'ye gelen Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Kaymakam Ekrem ÇALIK'ı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İlçe Müftüleri toplantısı için Fethiye’ye gelen  Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Kaymakam Ekrem ÇALIK’ı makamında ziyaret etti.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın mevzuatı çerçevesinde her ay farklı bir ilçede yapılan ilçe müftüleri toplantısı, Aralık ayında Fethiye İlçe Müftülüğü’ nün ev sahipliğinde gerçekleşirken Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri Kaymakam Ekrem ÇALIK’ı makamında ziyaret etti. Sıcak bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Müftülüğü ile ilçeler arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla Fethiye’de gerçekleştirilen toplantıya; Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri katıldı. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından dilek ve temennilerin dinlenmesi ile sona erdi. Toplantının ardından verilen yemeğe Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ta katıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN