Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Seydikemer'de Feci Kaza : 1 Ölü, 3 Yaralı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

97’nci Yıl Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 97’nci yılı Fethiye’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında FETAV tarafından düzenlenen ve çok sayıda öğrenci ve velilerinin katılımıyla 23 Nisan yürüyüşü gerçekleştirildi.

Otgöz "Her Zaman Onların Yanındayız"

Seydikemer Belediyesi Engelleri kaldırmaya devam ediyor. Üç engelli vatandaşı evinde ziyaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, günlük hayatlarını kolaylaştırması amacıyla akülü araç hediye etti.

Candan Doğal Lezzetler Açıldı.

12 yıldır Fethiye’de iş hayatını terzilikle devam ettiren Candan Özdemir çarsı içerisindeki terzi dükkanının bulunduğu yeri Candan Doğal Lezzetler olarak değiştirerek açılışını yaptı.

Göcek’te Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

Fethiye’nin Göcek mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Körfezde Ne Ararsan Var

41. Turizm Haftası etkinlikleri programı etkinlikleri kapsamında; Fethiye’de Deniz Temiz Derneği (TURMEPA) ile Deniz Ticaret Odası tarafından körfezde dalgıçlar tarafından deniz dibi temizliği yapıldı.

Geleneksel Kermes Festival Havasında Gerçekleşti

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Okulu tarafından okul bahçesinde kermes düzenlendi. Geleneksel kermeste bu sene farklı olarak resimler, yağlı boya tabloları ile seramikten ve ahşaptan yapılan çeşitli süs eşyaları da satışa sunuldu. Geleneksel kermes adeta bir festival havasında geçti…

Fethiyeli Gaziler’den Başkan Gürün’e Teşekkür Plaketi

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Kıbrıs Gezisi için teşekkür ziyaretinde bulundular.

Tüfekle Oynarken Ağabeyini Öldürdü

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, anne-babasının evde olmadığı sırada av tüfeğiyle oynayan 12 yaşındaki T.S. adlı küçük kız, ağabeyi 14 yaşındaki Tayyip S.'yi başından vurdu. Tayyip S., olay yerinde yaşamını yitirirken, eve koşan görgü tanıkları T.S.'yi, "Kardeş katili oldum. Ağabeyimi öldürdüm" diye ağlarken bulduklarını söyledi.

Esnaf Hastanesinde “Hayaller Engel Tanımaz”

Ömer Özyer Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından engellilerin meslek hayallerini gerçekleştirmek için hazırlanan "Hayaller Engel Tanımaz’ projesi ekibi; dün sabah Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesini ziyaret etti.

Köy Enstitüleri’nin 77. Yıldönümü

Köy Enstitüleri’nin 77. kuruluş yıldönümü, Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği (YKKED) Fethiye Şubesi’nin düzenlediği törenle kutlandı.

KAYMAKAM ÇALIK’A KUTLU DOĞUM HAFTASI ZİYARETİ…

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz ile beraberinde Müftülük yetkilileri Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret ettiler. Kutlu doğum haftası etkinlikleri hakkında Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’a etkinlikler hakkında bilgi veren; Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz “bu yılın kutlu doğum haftası temasının “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olduğunu belirtti. Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz; Kaymakam Ekrem Çalık’a Kuranı Kerim meali ve kitap hediye etti…

Fethiye "Hayır", Seydikemer "Evet" Dedi

Tarihi 2017 anayasa değişikliği seçiminde Fethiye’de ‘hayır’ oylarının oranı yüzde 64,68, ‘evet’ oylarının oranı yüzde 35,32 oldu.

Oy Kabinine Sedye İle Girdi

Muğla’nın Fethiye İlçesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa değişikliği halk oylamasında ameliyat olmuş bir vatandaş oy kullanabilmek için Ambulans ile gelip, oy kullanma işlemini de sedye ile oy kabinine girerek gerçekleştirdi.

Çalık Ailesi Birlikte Oy Kullandı

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, halk oylamasında oyunu eşi ve kızı ile birlikte aynı sandıkta kullandı.Kaymakam Ekrem Çalık, oy verme işleminin ardından yaptığı açıklamada, “Fethiye ve Seydikemer’de şimdilik olumsuzluk yok. Oy verme işlemi oldukça sakin geçti” dedi.

Muğlalı Gaziler Gururla Yurda Döndü (Resim Galerili)

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Kıbrıs Barış Harekatı’na katılan gaziler için düzenlediği Muğlalı Gaziler Kıbrıs’ta gezisi gazilerin barış getirdikleri topraklardaki duydukları gurur ve duygusal hatırları ile sona erdi.

Göcek'in ardından Ölüdeniz de Yeşilleniyor

Göcek'te yapılan ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmalarının ardından Fethiye Belediyesi, şimdi de Ölüdeniz'de kolları sıvadı. Bu kapsamda park alanı olarak ayrılan bu bölgelerin tamamını çeşitli türlerde ağaçlandırma projesine dahil edildi.

Göcek’te Su Sıkıntısının Önüne Geçildi

Yaz aylarında içme suyu sıkıntısı çeken Fethiye İlçesi Göcek Mahallesinde, MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yaklaşık 6 bin metre uzunluğundaki yeni içme suyu hattıyla birlikte içme suyu sorunu sona erdi.

Başkan Saatcı, Polis teşkilatının 172. yılını kutladı...

10 Nisan Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal'ı ziyaret etti.

Toplam 15372 haber.