Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Fetav İzcilik Kulübü Kuruyor

Kısa adı Fetav olan Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı izcilik kulübü kuruyor. İzci lideri Ayhan Gültaş ve Fetav yönetim kurulu üyesi izci lideri Fercan Akçin önderliğinde Fetav bünyesinde İzcilik Kulübü kuruluyor.

Seydikemer Esnaf Odası 3 Yaşında

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Kuruluşunun 3. yılı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Oda binası önünde düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.

Güç Birliği Platformu 3 Yaşında

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu 3. Kuruluş yıl dönümünü CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir’in katıldığı bir yemekle kutladı.

Seydikemer Belediyesi Hizmetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Büyükşehir Limanları Revaçta

Büyükşehir Belediyesine devri gerçekleşen limanlar yaz sezonunun gelmesiyle tekne sahiplerinin gözdesi haline geldi.

“Beşkazalılar Mendos ve Babadağ Gibi”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin yıl dönümü olması dolayısıyla gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beş defa seçime girdiğini ancak en özel seçimin 2014 yılındaki yerel seçim olduğunu söyleyen Başkan Saatcı, “Bir kere sadece Fethiye siyasi tarihi değil, Türkiye’nin siyasi tarihine damga vuran, bir seçim gerçekleşti. Beşkazalılar ki, ben onların ayaklarını yıkasam, haklarını ödeyemem. Beşkazalılar Mendos ve Babadağ gibi arkamızda durarak, hayatın nasıl bir duruş olduğunu gösterdiler” diye konuştu.

Fethiye Belediyesi kandil simidi dağıttı.

Fethiye Belediyesi, Regaip Kandili nedeniyle belediye girişinde kandil simidi dağıtımı yaptı. Geleneksel olarak her kandilde yapılan simit dağıtımına Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da katıldı.

Uyuşturucu Şebekesinden 12 Kişi Tutuklandı

Fethiye’de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 13 kişiden 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Seydikemer Kayadibi Göleti’nin yeri tespit edildi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde yapılacak olan Kayadibi Göleti Projesi ve sulama alanı için yerinde tespit çalışması yapıldı.

Başkan Saatcı, Salı pazarı esnafını ziyaret etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı sabahın erken saatlerinde Salı Pazarı esnafını beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte ziyaret etti. Tüm esnaflarla sohbet eden Başkan Saatcı, turizm sezonu öncesi Pazar esnafıyla görüş alışverişinde bulundu.

Gündüz Yanan Sokak Lambalarına Tepki

Fethiye’de geçtiğimiz Pazar günü gündüz saatlerinde; bazı yerlerde yanan sokak aydınlatma lambaları iddiasında bulunan bazı vatandaşlar gazetemize açıklamada bulundular.

Çalış’ta Markette Hırsızlık

Geçtiğimiz hafta içi Çalış’ta bir marketi soyan hırsızların görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Ölüdeniz’in İçme Suyu Hatları Yenileniyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde eskiyen içme suyu hatlarını yenileyerek bölgedeki su kesintilerinin önüne geçiyor.

Alman Emeklilere Maaş Kesintisi

Yıllardır Almanya’da başta maden ocakları olmak üzere zor şartlarda çalışarak emekliye ayrılan gurbetçilerimizin emekli maaşlarına Alman hükümeti vergi kesintisi getiriyor.

“Kirleterek nereye varacağız?”

Orman Haftası nedeniyle Fethiye Belediyesi ve Kaydem Plastik ekipleri, öğrenciler ve denetimli serbestlikten yararlanan hükümlüler Değirmenbaşı mevkiinde temizlik çalışması yaptı.

Fethiye’de Zehir Tacirlerine Geçit Yok

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde 6 aylık çalışma sonucunda toplam 3 kilo 838 gram esrar maddesi ele geçirirken 12 sokak satıcısını da eş zamanlı operasyonla yakalayıp gözaltına aldı.

Fethiye Alternatif Turizm Merkezi Olacak

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği Travel EXPO Ankara fuarında Fethiye standında Babadağ Hava Sporları Merkezi başta olmak üzere jeep safari, trekking gibi alternatif turizm çeşitleri tanıtıldı.

Yaşlılar Haftası Huzur Evinde Etkinlikle Kutlandı

Fethiye Huzurevi sakinleri için Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte protokol ve yaşlılar bir araya geldi.

Toplam 15372 haber.