Seydikemer Belediyesi Hizmetlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mahallelerde ki  çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Kayacak,Korubükü, Demirler ve Çaykenarı mahallelerinde stabilize yol çalışması yapan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yaz aylarının başlaması ile birlikte asfaltlama çalışmalarına devam edecekler.

Seydikemer Menekşe mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere  mahalleye giderek çalışmaları takip eden ve vatandaşların taleplerini de yerinde dinleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e mahalle sakinleri teşekkür ederek ‘’Allah’ta seni mutlu etsin’’ dediler.  Başkan Otgöz’e Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ve Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Karakuş eşlik etti.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ederken Merkezde bulunan Menekşe mahallesine toplam 8 bin metrekare parke yapılacak.  Gerişburnu,Belen, Cumhuriyet ve kayadibi mahallelerinde de parke çalışmaları devam ediyor. Parke çalışmalarından ayrı olarak bazı mahalleler de ise yaz aylarında yapılması planlanan asfalt için altyapı çalışmaları da devam ediyor.

Kayacak, Korubükü, Demirler ve Çaykenarı mahallelerinde stabilize yol çalışması yapan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yaz aylarının başlaması ile birlikte asfaltlama çalışmalarına devam edecekler. İstek ve talepler doğrultusunda asfalt ve parke çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlardan tam not alırken, Vatandaşlar Seydikemer Belediyesinin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getirerek Çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yakup  Otgöz’e ve ekibine teşekkür ettiler.

 

İmkanlarımızı Sonuna Kadar Kullanıyoruz

 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz mahallelerdeki çalışmaları yerinde gördükten sonra yaptığı açıklama da: “Biz  Seydikemer'de 3 yılı doldurmak üzereyiz. Merkez mahallelerimizde genellikle kilitli parke çalışması yapıyoruz. Bu yıl merkez mahallelerimizde 50 Bin m2 parke yapıyoruz. Bu rakamı daha da yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  Göreve başladığımız günden bu güne tüm mahallelerimizi dolaşıyoruz. Gidip gezdiğimiz yerlerin eksiklerini  görüyoruz. Onları da tamamlamak için Seydikemer Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ama bu işlerin 1 yılda bitmesi çok zor. Vatandaşlar bizi idare ediyor, bizde elimizden geldiği imkanı sonuna kadar kullanıyoruz. Menekşe mahallesindeyiz bugün. Burada da çalışmalarımız sürüyor. Çalışmalarımız öbür mahallelerimizde, merkezdeki mahallelerimizde de devam edecek. Vatandaşımız rahat olsun, tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN