Magazin

Son dakika Magazin haberleri, en son Magazin haberler,, Magazin haberleri burada, haber oku | Magazin

Magazin Haberleri

Tek isteği Ebru Gündeş ile düet yapmak

Bodrum'da sahne alan Zehra Gülüç, söylediği şarkılarla yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı. Zehra, Ebru Gündeş'in büyük bir hayranı olduğunu söyleyerek Ebru Gündeş ile düet yapmak tek hayali olduğunu açıkladı.

Balcı, “İleriye dönük siyaset düşünüyorum”

Yaz sezonun girmesiyle Fethiye’ye tatile gelen oyuncu Özlem Balcı, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’in sorularını yanıtladı. Hayatı boyunca çizgileri olduğunu ve başlama noktasından bu güne kadar hiçbir şeyin değişmediğini vurgulayan Özlem Balcı, “Biliyorsun biz seninle Seda ve Özlem Balcı ilk başlangıç yerim burası zaten. Benim bu sektöre başlama noktam burası. Başlama noktam buradayken de ben böyleydim” dedi.

Rıdvan Adede ve arkadaşları, Özlem Balcı ile Fethiye’de eğlenceli bir video çekti

Rıdvan Adede ve ekibi Özlem Balcı öncülüğünde Fethiye’nin tanıtımı için videolar çekerek, sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar. Özlem Balcının çağrısı üzerine Fethiye’ye gelen grubun çektiği videoda Özlem Balcı’da yer aldı.

Sertap Erener’den çevre çıkışı:

Bodrum Belediyesinin düzenlediği atık toplama, ayrıştırma ve geri dönüşüm konulu basın toplantısında konuşma yapan ünlü sanatçı Sertap Erener, Bireysel olarak o kadar çok şeyi bilinçsizce tüketip sonradan ne olacağını düşünmeden yaşıyoruz ki bununla ilgili keskin bir bilince ve birlikteliklere ihtiyacımız var dedi.

Fethiye aşığı, sunucu Özlem Yıldız Fethiye'de

Pandemi nedeniyle aylardır evlerine kapanan ünlüler, kademeli normalleşme ile birlikte Ege ve Akdeniz sahillerine akın etti. Sunucu Özlem Yıldız da geçtiğimiz hafta sonunda tatil için Fethiye'yi tercih etti.

Galatasaraylı Oğulcan tatil için Fethiye’yi seçti

Süper lig’te sezonu şampiyon Beşiktaşın ardından 2. Sırada bitiren Galatasaray da futbolcular tatile çıkarken Galatasaraylı genç futbolcu Oğulcan Çağlayan da arkadaşlarıyla beraber tatil için Fethiye’yi seçti. Kız arkadaşıyla birlikte Fethiye’den tekne turuna çıkan Oğulcan Çağlayan Fethiye’de sezonun yorgunluğunu attığını söyledi. Önümüzde ki yıl için geçen sezonun üstünde bir performans sağlayacağını söyleyen genç futbolcu “İnşallah geçen sezonki performansın üstüne çıkarak takımımıza katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu. 

Fethiyeli şarkıcı Ogün Karasel, “Kelebekler klibi yayında”

Fethiyeli genç şarkıcı Ogün Karasel, şarkıları ve müzik yorumu ile büyük beğeni kazanıyor. Klipleri ve şarkılarıyla sosyal medyada büyük beğeni kazanan Sanatçı Ogün Karasel, 2. Klipini çıkardı. “Kelebekler” isimli şarkısı binlerce kişi tarafından dinledi. Yeni projeleri ile müzik dünyasında ilerleyeceğini söyleyen Sanatçı Ogün Karasel, “Halkımızın ilgisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

13 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayında

Nisan ayında Suphi Karataş Es Müzik yapımla müzik hayatına merhaba diyecek olan genç rapçi Tunahan Kandemir, bomba gibi bir şarkıyla Rap dünyasında yerini almaya hazırlanıyor. Rock müziğinin güçlü sesi Gizem Saatçı’nın da destek verdiği genç rapçi Kandemir, “rap müzik severlerin kısa zamanda benim ve müziğimin takipçisi olacaklarına gönülden inanıyorum. Nisan ayında çıkacak olan şarkımla yer yerinden oynayacak” dedi.

Balcı, “Olumsuz algı oluşturulmaya çalışıldı”

Sinema ve dizi oyuncusu Özlem Balcı, ünlü oyuncu Rasim Öztekin’in vefatının ardından diziye bir aylık ara verilince; memleketi Fethiye’ye koştu. Geçtiğimiz ay Netflix’ten teklif alan ancak uygun olmayan sahneler nedeniyle kabul etmeyen Özlem Balcı, “Reis filminde Emine Erdoğan’ı canlandırdığım için olumsuz bir algı oluşturulmaya çalışıldı” şeklinde ifadeler kullandı. Fethiye’de arkadaşı Özlem Başar’a, Barbun Restoran’da sürpriz bir doğum günü düzenleyen Özlem Balcı; kendisinin de doğum gününün 25 Mart olduğunu belirtti. 

Tuğçe & Gökçe Güreşçi’nin 2021 tasarımları dikkat çekiyor

Moda alanında yenilikçi ve ilgi çekici tasarımları ile isimlerinden söz ettiren Tuğçe ve Gökçe Güreşçi kardeşler 2021 ilkbahar ve yaz sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak bu yılın renkli tasarımlarla geçeceğini ifade ettiler.

Fethiyeli oyuncudan radikal karar  

Fethiyeli ünlü oyuncu ve yönetmen Özlem Balcı, kendisine gelen dizi teklifini reddetti. Netflix platformu üzerinden gelen teklifi neden reddettiğini sosyal medya hesabından açıklayan Özlem Balcı, “Bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi, ben kamera karşısında öpüşmem ve sevişmem” dedi. 

Sahneden inmek bilmediler

Pandemi sürecinde sahne alamayan sanatçılar ve müzisyenler Bodrum Azka Otel'de buluştu. Sanatçı Hande Dönmez saatlerce sahnede kalıp bir yıllık müzik özlemini giderdi.

Civelek ile Saatçı ortak projede buluştu: Yeni klipler yolda

1996 yılında çıkardığı “Yola Devam” adlı albümündeki “Güzelim” adlı şarkısına çektiği klip ile bir anda ünlenen sanatçı Serkan Civelek, müzik çalışmalarına Fethiye’den devam ediyor. Türkiye’nin Tina Turner’ı olarak bilinen ünlü sanatçı Gizem Saatçı ile ortak projelerde yer almaya devam eden Serkan Civelek, “90’larda çok farklı müzik piyasası vardı. Günümüzde dijital müzikle birlikte herkes kendi yatırımını kendi yapıyor. Yaşamım boyunca hep müzikle iç içeydim, üretmeyi seviyorum” dedi.

Ünlü manken tüm mal varlığını satıp köye yerleşmişti; ağlaya ağlaya köy hayatını bıraktı

Podyumların ünlü isimlerinden biri olan eski manken Bilun Dohmen, Bodrum'da yaşadığı köy hayatını gözyaşları içerisinde terk etmek zorunda kaldı. 90'lı yıllarda podyumların tozunu attıran Dohmen, 8 yıl önce başladığı köy hayatını yaşadığı talihsizlikler yüzünden bırakarak evini satışa çıkardı.

“Sefirin Kızı” dizi ekibi denize düşen 2 kişiyi kurtardı

Sevilen dizi Sefirin Kızı dizi ekibi Bodrum'da çekim yaptıkları esnada denize düşen 2 kişiyi kurtarmak için seferber oldu. Fırtınada denize düşen 2 kişiyi çıkaran ekip daha sonra çekime kaldıkları yerden devam etti.

Müjde Ar davasında takipsizlik kararı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir işletmenin 'ticari itibar zedeleme' gerekçesiyle ünlü oyuncu Müjde Ar hakkında açtığı davada takipsizlik kararı verildi.

Sıla-Hazer Amani çifti Bodrum’da boşandı

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında evlenen ünlü şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani Bodrum'da boşandı. Adliyeye gelen Sıla ve Hazer Amani'nin boşanma davası 15 dakika sürdü.

Yeliz Yeşilmen çocuklarının dadısı tarafından soyuldu

Bodrum'da yaşayan ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, çocuklarının bakıcısı tarafından evinin soyulduğunu söyledi. Kadını her yerde aradıklarını söyleyen Yeşilmen, “Bizim güvenimizi aldı sırtımızdan vurdu” dedi.

Survivor’da Bodrum’u Temsil Edecek

Her sezon milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitleyen özel bir kanalın fenomen programı Survivor'ın bu yılki kadrosunda, Bodrum'dan 26 yaşındaki Yiğit Alp Poyraz, Survivor Türkiye'de Bodrum'u temsil edecek.

Toplam 204 haber.