Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Kocadon Seydikemerliler’le buluştu

Demokrat Parti Seydikemer Seçim Ofisi açılışı için ilçede bulunan Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Seydikemer halkının gönlünü fethetti.

Başkan Saatcı, Seydikemer’den çiftçilere seslendi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Seydikemer’deki çalışmalarında ‘Halkın başkanı hoş geldin. Seydikemer’in abisi Behçet Saatcı’ yazılı afişlerle karşılandı. Seydikemer’in ağırlıklı olarak tarım ve hayvancılıkla geçindiğini anlatan Başkan Saatcı, “Bölgemizin tarım ve hayvancılığının ayağa kalkması, üreticinin hakkını alması için büyükşehirin tüm imkânlarını seferber etmek boynumuzun borcudur.” dedi.

Sendika temsilcileri ile bir araya geldiler

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır; Turizm Otelcilik Uygulama Oteli Salonu’nda sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

Seydikemer'de Başkan Otgöz Sevgisi Dalga Dalga Yayılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz sevgisi Seydikemer ve mahallelerinde dalga dalga yayılıyor. Ak Parti Seydikemer Belediye meclis üyesi adaylarının açıklanmasının ardından seçim çalışması temposunu iyice yükselten Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, hemen her mahallede sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yakup Otgöz, ''Hak için ve halk için yine hizmetlere devam için yanınızdayım. 31 Mart'ta sandıkta vereceğiniz millet iradesi ile 1 Nisan'dan sonra Seydikemer'imize kentleşmenin tüm projelerini gerçekleştirmeye başlayacağız. Seçildiğimiz ilk dönemde başladığımız hizmetlerin yarım kalmaması için 31 Mart'ta hemen herkesi sandığa davet ediyorum. Alacağımız en yüksek oy ile iktidarımızdan çok daha fazla destek alacağız'' diye konuştu. Mahalle ziyaretleri sırasında Dodurga Muhtarı Rasih Mete de ''Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e teşekkür ederek, Bugüne kadar ne talep ettiysek Belediye Başkanımız anında gerçekleştirdi. Başkanımızın yine seçilmesi için tam destek vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Kayabaş, “Fethiye için hizmetkarlığa hazırız”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş beraberindeki heyet ile birlikte Taşyaka ve Tuzla mahallelerinde hizmet veren esnafları ziyaret ettiler. Esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet eden Kayabaş; hem projelerini hem de kendisine yöneltilen talepleri dinledi. Halkın yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaşan Kayabaş, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Fethiye’nin her anlamda marka olacağının altını çizdi.

Bulut, "Bizim bizden başka dostumuz yok"

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Salı günü başladığı meslek ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine Çarşamba günü de devam etti. Ziyaretlerde Bulut’a İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, Meclis Üyesi Adayları Seval Kurnaz, Bahadır Avcı, Gönülden Beder, Duygu Arıkan, Allaatin Yıldırım, Aslıhan Ünal, Mustafa Çalhan, Şafak Yasin Sazak ve partililer eşlik etti. İyi Parti ekibi ilk olarak İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan ve Meclis Başkanı İlkay Tugay ile görüşen İyi Partililer, denizcilik sektörünün yerel belediyeden beklentilerine ilişkin bilgi aldılar. Nagihan Bulut, DTO yönetimini TOBB Akreditasyon Sistemi belgesi almış olmalarından dolayı tebrik etti. Akreditasyon Sisteminin TOBB’a bağlı tüm Oda ve Borsalarda uygulanma zorunluluğu olduğunu belirten Şaban Arıkan, “İMEAK Deniz Ticaret Odası şubeleri içinde akreditasyon belgesi alan ilk şubeyiz. Dokümanlarımız diğer şubelere örnek olarak gösterildi. Bu konuda personelimin hakkını yiyemem, az kişi ile iyi iş çıkardılar.” dedi.

Başkan Otgöz, “Hep birlikte başaracağız”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, Seydikemer ve mahallelerindeki seçim çalışmalarında halktan büyük ilgi görüyor. Hemen her gittiği yerde dürüst başkan çalışkan başkan tezahüratlarıyla karşılanan Yakup Otgöz, kahvehane ve meydan toplantılarında birinci dönemde olduğu gibi 1 Nisan’dan itibaren de yine Seydikemer Belediyesini ‘Siz milletimle birlikte yöneteceğiz. Daha önce hep birlikte başardık, yine hep birlikte başaracağız. Seydikemer’in modern bir ilçe olması için alt yapıyı tamamladık. Bazı eksiklikler var. Bu eksiklikleri de iktidar desteği ile gidermeye devam edeceğiz” dedi.

Adaylar projeleriyle yarışacak

Vatan Partisi Belediye Başkanı adayı Selçuk Selvi ve İlçe Yöneticileri, CHP Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı seçim ofisinde ziyaret ederek başarılar dilediler. Yaklaşan yerel seçim için gerek siyasi parti yöneticileri, gerekse adayların gerilimden uzak, birbirine karşı dostane tavırları “İşte Fethiye’nin yıllardır özlemini çektiği tablo bu” dedirtiyor

Yatağan Kocadon'u Bağrına Bastı

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Demokrat Parti Yatağan Belediye Başkan adayı Mehmet Serdaroğlu ile birlikte DP Yatağan Seçim Ofisinin açılışını yaptı.

Başkan Saatcı, ‘Bağımsız başladığımı, bağımsız bitiririm.’

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarını Köyceğiz’de sürdürdü. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelen Saatcı, bağımsız seçildikten sonra, siyasi partiye geçeceği iddialarına ilişkin “Bağımsız başladığımı, bağımsız bitiririm.” dedi.

Sektörlerin sorunlarını dinledi

Fethiye’nin ilk kadın Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, geçtiğimiz hafta başlattığı seçim çalışmaları kapsamında meslek kuruluşlarını ve dernekleri ziyaret etti. Meslek kuruluşlarından öncelikli olarak sorunları hakkında bilgi alan Bulut, geliştirdikleri projelerini paylaştı.

Dr. Mehmet Nil Hıdır’dan Seçim Gezilerine Sergi Molası

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde (MSKÜ) Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan 'Konstrüktif Mekanlar' isimli sergiyi gezdi.

Kayabaş, “Ata sporumuza tam destek vereceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki heyet; Güreş Milli Takımımızın önemli sporcularından Gençler Dünya ve Avrupa Şampiyonu aynı zamanda Avrupa ve Dünya üçüncüsü Süleyman Atlı ile yağlı pehlivan güreşlerinde elde ettiği zaferlerle başpehlivan olarak Fethiye’yi temsil eden Ali Yanatma’nın yetiştiği Fethiye Güreş İhtisas Kulübü’nü ziyaret etti.

Başkan Saatcı, “Halk hareketi başlayacak”

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarını Ortaca’da sürdürdü. Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve siyasi parti seçim bürolarını ziyaret ederek tüm siyasi görüşlerden vatandaşlarla buluşan Başkan Saatcı, “Seçimi kazandığımız takdirde Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açılır. Liderler sultası biter, halk hareketi başlar” dedi. Başkan Saatcı’ya STK ziyaretinde açık destekler de geldi.

CHP’ye iadeyi ziyaret

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı Muhittin Kayabaş, AK Parti ilçe başkanı Bekir Eser ve AK partililer ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’yı ziyaret ederek başarılar dilediler. Kayabaş, Fethiye’de seviyeli bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirterek “Hepimizin amacı ilçemize ve milletimize hizmet etmek. Fethiye’de yaşayanların mutluluğuna katkı sağlayabilmektir. Bundan sonra da ilişkilerimiz devam edecek” diye konuştu.

Başkan Saatcı, Dalaman’da ilgiyle karşılandı.

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Dalaman’da, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, siyasi parti seçim büroları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ziyaretlerinin ardından şoför esnafının sorunlarını dinledi. Sokakta vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Saatcı, halkın sorunlarını dinleyerek; “Biz muhataplarımızı ciddiye alıyoruz” diye konuştu.

Başkan Saatcı 'Muğla'nın ruhunda bağımsızlık var'

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileriyle görüştü. Muğla’nın yakın ve uzak tarihini bildiğini belirten Başkan Saatcı, “Muğla’nın ruhunda bağımsız var. Dikta edilen hiçbir düşünce bu topraklarda kabul görmemiştir” diye konuştu.

Kayabaş’tan esnafa müjde

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Burada yeni sanayi sitesinin müjdesini veren Kayabaş’ı esnaflar büyük bir teveccüh ile karşıladılar ve 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde desteklerini bildirdiler.

Kayabaş, “Turizmcilerin yüzü gülecek”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve beraberindeki ekip arkadaşları Kayaköy ile Ölüdeniz’de turizmcilerin ve vatandaşların dertlerini dinledi. Sorunları ve talepleri dinleyen Kayabaş, bölgenin turizm ve istihdamla güçlendiğini ama hak ettiği değeri bulamadığını, iletilen sorunların gönül belediyeciliği ile çözüleceğinin sözünü verdi.