Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

AK Parti’den İYİ Parti'ye nezaket ziyareti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Cumhur İttifakı işbirliğinde Gönül Belediyeciliği anlayışında yerel seçim sürecinin sevgi ve nezaket ortamında geçmesini diledi.

Karaca; "Seviyeli bir seçim yarışı sürdürülüyor"

CHP Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca ve beraberindeki partililer, Çarşı Caddesi esnaf ziyareti sırasında Cumhur İttifakı Adayı Muhittin Kayabaş’ı da ziyaret ederek başarılar dilediler. Karaca seviyeli bir seçim kampanyası yürütüldüğünü belirterek “Amacımız hizmet etmek. Fethiye’de yaşayanların mutluluğuna katkı sağlayabilmektir. Bundan sonra da ilişkilerimiz devam edecek” diye konuştu

Erdoğan “Tarih yazmaya hazırlanan bir Fethiye görüyorum”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muğla ve Fethiye mitingleri yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Muğla merkez ilçe Menteşe’de halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan; buradaki konuşmasını bitirdikten sonra Muğla’nın en büyük ilçelerinden birisi olan Fethiye’ye geçti. Beşkaza Meydanında vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayip Erdoğan “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye'nin ana muhalefet partisi, daha önce hiç bu kadar millet, memleket düşmanlarının oyuncağı olmamıştır. İnşallah 31 Mart, milletimizin bu zihniyetle de hesaplaşma günü olacaktır” dedi…

Başkan Otgöz'den CHP Ve İYİ Parti'ye Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemer Ak Parti Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, Seydikemer CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulunarak, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Taksiciler; “Behçet Saatcı’yı destekliyoruz”

Muğla’nın en büyük taşıma kooperatiflerinden birisi olan 302 üyeli 85 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Fethiye Taksiciler Kooperatifi, Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı’ya açık destek vereceklerini açıkladı. Kooperatif Başkanı Kocayiğit, “Gizlimiz saklımız yok, Behçet Saatcı’yı açık açık destekliyoruz” dedi.

Karaca kaleciyi ters köşeye yatırdı

CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiyespor Yönetimini ziyaretinde yaptığı konuşmada, Fethiyespor’un sabit gelire kavuşturulması gerektiğini dile getirdi. Eski futbolcuyum” diyen Alim Karaca attığı penaltıda Fethiyespor kalecisini de ters köşeye yatırdı.

Otgöz; ''Bugüne kadar çalıştık, daha çok çalışacağız''

Seydikemer Belediye Başkanı ve AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy ve partililer ile birlikte ilçede yaptıkları çalışmaları inceledi. İlk olarak MSKÜ Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu ziyaret eden Başkan Otgöz ve beraberindeki heyet yapımı tamamlanan binayı dolaştı. Sınıfları da gezen Başkan Otgöz ve beraberindekiler sıralara da oturarak hatıra fotoğrafı çektirdiler. Başkan Otgöz daha sonra Seydikemer İmam Hatip Lisesi ve Eşen Çayı Islahı ve köprü yapımını yerinde inceledi.

Menteşe sokaklarında Başkan Saatcı ilgisi

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve vatandaşlarla buluşan Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, birçok bilimsel araştırma yaptırdıktan sonra bağımsız aday olduğunu belirterek, “Hayal peşinde koşmuyoruz. Kamuoyu araştırmaları elimde. Bunu da 31 Mart’ta tüm Türkiye görecek.” diye konuştu.

Vatan Partisi Muğla adaylarını Doğu Perinçek açıkladı

Vatan Partisi Ege'nin turizm başkenti Muğla'nın adaylarını belirledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi adayı olarak Günal Dal'ı gösteren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, milli hükümet için "üretim devrimi" vurgusu yaptı.

Eser, “Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağız”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 22 Şubat Cuma günü saat 16.30’da ilçemizde gerçekleştireceği program hakkında basın açıklamasında bulundu.

Alim Karaca’ya Esenköy’de Sevgi Seli

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca’nın seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Esenköy’de gördüğü ilgi sevgi seline dönüştü. Alim Karaca Esenköy Sosyal Tesisine geldiğinde yaşlısı genci yüzlerce vatandaşın alkışlarıyla karşılanırken, salonun önünde neredeyse izdiham yaşandı

KOCADON: “MUĞLA’DA DEĞİŞİM RÜZGARI ESİYOR!”

Demokrat Parti’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile birlikte Demokrat Parti Muğla İlçe Belediye Başkan Adayları ile Muğla Sınırsızlık Meydanı’nda, Muğla Kazanacak sloganıyla düzenlenen “Büyük Buluşma”da bir araya geldi.

AKPARTİ SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ

AKPARTİ SEYDİKEMER BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY LİSTESİ

İYİ Parti meclis üyesi adaylarını açıkladı

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak Belediye Meclis Üyesi Adaylarının listesini açıkladı.

Vatan Partisi Meclis Üyesi adaylarını açıkladı

Vatan Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak Belediye Meclis Üyesi Adayları listesini açıkladı.

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları açıklandı

Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak Belediye Meclis Üyesi Adayları listesini açıkladı.

CHP Fethiye Belediyesi Meclis Üyeleri açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak Belediye Meclis Üyesi Adayları listesini açıkladı.

Karaca “41 mahalleden dostlarımla Fethiye’yi yöneteceğiz”

CHP Alim Karaca ile Fethiye’de iktidara yürüyor. Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca’nın seçim bürosunun açılış töreninde büyük bir izdiham yaşandı. Alim Karaca sevgisi salona, sokağa ve caddeye sığmadı. CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca büyük bir sevgi seli eşliğinde beraberinde; Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı ve CHP Muğla Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Dr. Osman Gürün ve milletvekilleri ile birlikte seçim ofisinin açılış törenine geldi.

Karaca “Herkesi kucaklayan bir anlayışla geliyoruz”

Fethiyespor’un Tokatspor maçını izlemek için maraton tribününe giden CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, kapıda gençler tarafından meşale yakılarak alkışlarla karşılandı