Karaca, Görev Süresinde Kazandırdığı Hizmetleri Tanıttı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 5 yıllık görev süresinde Çalış Plajı ve bölgesine kazandırdığı hizmetlerin tanıtımını yaptı. Karaca, 'Hiç mazeret üretmeden 5 yıl boyunca çalıştık. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık ve çeşitli ödüller aldık' dedi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Çalış Plajı Belediye Çarşısı önünde gerçekleşen programa CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Muğla Milletvekilleri Cumhur Uzun ve Gizem Özcan, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, belediye meclis üyesi adayları ve partililer katıldı. Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, görevde olduğu dönem içerisinde mazeret üretmeden hizmet ettiklerini vurguladı. Büyükşehir Başkan Adayı Aras da güç birliği ile 13 ilçeyi bir çatı altında toplayıp, hizmet edeceklerini belirtti. 

İlk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söyledi. Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, yaptığı konuşmada Çalış Plajı ile çevresine yapılan yatırımlardan dolayı Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür etti. CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı’nın selamlama konuşmasının ardından bölgeye yapılan projeler sinevizyon gösterisi ile tanıtıldı. 

CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK YATIRIMLARINI YAPTIK
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca konuşmasında, “Hiç mazeret üretmeden 5 yıl boyunca çalıştık. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaptık ve çeşitli ödüller aldık. Fethiye bakir bir yer ve herkesin gözü burada. Bizler Cumhuriyeti kuran bir partinin belediye başkanı olarak partimize laik olmaya devam edeceğiz. Fethiye’yi ortak akılla yürüteceğimizi daha önceden de söylemiştik. Fethiye’nin 41 mahallesinde dokunulmadık sokak bırakmadık. Açmış olduğumuz halk evleri, plajlarını görüyorsunuz. Destek olabilmek için aş evlerini de kurduk. Alzheimer merkezini biliyorsunuz… Otizm merkezi de kuracağız. Yakın zamanda bir tavuk çiftliği kurduk. Oradaki doğal yumurtaları anaokulundaki öğrencilerimize ücretsiz dağıtacağız. Kırsalda bulunan kadınlarımızı da ekonomiye katabilmek adına Likya Kadın Kooperatifi kurduk. Şuan itibariyle tam bin 100 tane proje ortağımız var. Yurt dışına da açılıyoruz. Kendi personelimiz ile yurt dışına gidip burada dokunan elbiseler ile defileler yapacağız ve ürünleri tanıtacağız. Her kesime dokunuyoruz ve dokunmaya devam edeceğiz. Burada olan herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜÇ BİRLİĞİ İLE 13 İLÇEMİZİ BİR ÇATIDA TOPLAYACAĞIZ
CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “5 yıldır Bodrum Belediye Başkanlığı yaptım. Hepimiz zor bir dönem geçirdik. Turizm merkezlerimizin hepsi aşırı nüfus artışının sebebiyle kentsel sorunla karşılaştı. Hükümetin ayırmadığı bütçeyi büyükşehir belediyesi bizlere koydu. Sadece Bodrum’da bu dönemde 4 su arıtma tesisi yapıldı. Fethiye’de Fethiye su arıtma tesisi, Belcekız kanalizasyon şebekesi ve Ölüdeniz kanalizasyon şebekesi yapıldı. Bunlar ciddi projeler. Muğla genelinde bu rakam 13’e yükseldi. Turizm, kentimizin ana sektörüdür. Bizim turizmci kimliğimiz ile büyükşehir belediye başkanlığını yürütüyor olmamız Muğla’nın potansiyelinin çok daha fazla ortaya çıkarılması anlamına gelmektedir. Dünyanın her yerini gezen insanlar bizim kıyılarımızla şunu söylüyorlar, Akdeniz ile Ege’nin birleştiği yer dünyanın en iyi coğrafyası… Güç birliği ile 13 ilçemizi bir çatıda toplayacağız ve el birliği ile hizmet edeceğiz. Turizm, tarımı da esnafımızı da işçimizi de destekliyor. Altyapı, su, kanalizasyon bunlar büyükşehir belediyesinin yetkisinde sorumluluğunda olan hizmetlerdir. Tek başına tabii ki olmaz. İlçe belediyelerimizi de kucaklayacağız. Benim ne imkanım varsa hepsini Alim başkan için kullanmaya talimat vereceğim” diye konuştu. 

BAŞARIR BAŞKAN ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır gerçekleştirdiği konuşmasında Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ve CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’a başarılar diledi. Kurdele kesiminin ardından, yoğun ilginin olduğu hizmet tanıtım etkinliği sona erdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN