Karaçulha Parkı ve Taziye Evi yapımına başlandı

Fethiye Belediyesi, Karaçulha Mahallesi'nde 3750 m2'lik alanda park yapımına başladı. Babataşı, Hıdırlık ve Karaçulha parklarında çalışmalar aynı anda devam ediyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Her mahalleye eşit hizmet ilkesiyle 2019 yılından bu yana hizmetlerini sürdüren Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Hıdırlık Mevki, Karaçulha ve Babataşı Mahalleleri’ne de yeni parklar kazandırıyor. Basketbol sahası, taziye evi, çocuk oyun parkı alanı, özel bitkiler, masalar, çim ve yürüyüş alanları ile banklarla dolu olacak parkta, çalışmalar devam ediyor. 

Bu proje ile Karaçulha’ya hem ferah bir dinlenme alanı gerçekleştirilirken hem de bölge halkının talebi olan taziye evi de yapılıyor. Basketbol sahası gibi spor alanlarının içerisinde yer aldığı park yaklaşık 3 bin 750 m2 olduğu öğrenildi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’mizin her köşesine hizmet götürmek için, planladığımız gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Verdiğimiz sözleri, bir bir yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. Babataşı, Hıdırlık ve Karaçulha parklarını aynı anda yapıyoruz. Diğer mahallerimiz için de projelerimiz var. Şimdiden mahallelerimize yapılan çalışmalar hayırlı olsun” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN