KAYMAKAM BALCI RAMAZAN AYI'NI VATANDAŞLA GEÇİRDİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, geleneksel hale getirdiği “Vatandaşlarla İftar Programı” Fethiye’de de uyguladı. İlk gün Kaymakamlık konutunda başlayan “Vatandaşlarla İftar Programı”, hayırseverlerin katkıları ve Fethiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın organizesinde Ramazan Ayı boyunca her gün 10 vatandaşımız evlerinden alınarak iftar sofrasında, Kaymakam Balcı ile bir araya geldi. 

Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Kaymakam Balcı, aileler ile tek tek sohbet ederek dertlerini ve sorunlarını dinledi, yetkili birimlerle irtibata geçerek ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması için talimat verdi. Çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Balcı, misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti. Program sonunda aileler tek tek evlerine bırakıldı.

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı vatandaşların kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak ve onların her zaman yanlarında olduklarını göstermek için Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Kaymakam Balcı Ramazan Ayı’nı birlik, beraberlik içerisinde idrak etmek ve vatandaşın sorunlarını dinlemek için her gün farklı ailelerle bir araya geldi. Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ve hayırseverler vasıtasıyla bugüne kadar 318 aile olmak üzere toplam 1.135 kişi ile bir araya gelindi. Dertleri dinlendi, sorunlarına ortak olup çözüm üretildi.
KAYMAKAM BALCI RAMAZAN AYI'NI VATANDAŞLA GEÇİRDİ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN