#Alperbalcı Haberleri

#Alperbalcı Haberleri

Kaymakam Balcı’yı Ziyaret Ettiler

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre sonucunda göreve seçilen Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Kandönmez, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’yı ziyaret etti.

Kaymakam Balcı’dan Sahil Güvenliğe Kutlama Mesajı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı Sahil Güvenlik Komutanlığının 40. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.

Zehra Kuleli Beach’te Feb Toplantısı Yapıldı

Zehra Kuleli Beach’te Fethiye Birlik Ve İyilik Platformu’nun aylık toplantısı yapıldı. Kaymakam Alper Balcı, İlçe Müftüsü Kamil Oktay ve STK üyelerinin de katıldığı toplantıda gençlerin kötü alışkanlıklardan nasıl kurtulabilecekleri hakkında konular konuşuldu.

Kıvrak Motor’dan Gaziler Derneği’ne Elektrikli Motosiklet

Honda Bayisi Nuri Kıvrak tarafından Muharip Gaziler Şehit Aileleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne kamu kurum ve kuruluşlarında dernek işlerinin halledilebilmesi için kullanılmak üzere elektrikli motosiklet bağışı yapıldı. Bağışlanan motosiklet Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın da katıldığı törenle derneğe teslim edildi.

Kaymakam Balcı, Küçük Samanlık Koyunda Çevre Temizliği Yaptı

Keep Fethiye Clean/Fethiye’yi Temiz Tut Derneği ve Son Çöp Bükücüler Grubu organizasyonunda, Fethiye Kaymakamı Alper Balcı ve Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin katkılarıyla Küçük Samanlık Koyunda çevre temizliği gerçekleştirildi.

KAYMAKAM BALCI RAMAZAN AYI’NI VATANDAŞLA GEÇİRDİ

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ramazan Ayı boyunca vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelerek sorunlarını ve isteklerini dinledi.

DİYADİN VE CİZRE’DEN GELEN ÇOCUKLAR MUTLU DÖNDÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’nın çalışmaları ve katkıları ile İlçemize konuk olarak gelen Diyadin Mehmet Melih Özmen Ortaokulu ve Cizre Fen Lisesi Öğrencileri, katıldıkları etkinlikler sayesinde unutulmaz bir hafta yaşadılar.

KAYMAKAM BALCI’DAN BAYRAM MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MAKAMLAR ÇOCUKLARIN OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Fethiye kaymakamlığı Makamı’na Gazi İlkokulu’ndan 5. Sınıf Öğprencileri Enes Nuri Yıldırım, Selin Kavruk ve Şeyma Apa oturdular.

KAYMAKAM BALCI’DAN SED MEDYA’YA ZİYARET

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı geçtiğimiz günlerde kendisine ziyarette bulunan SED Medya’ya iade-i ziyarette bulundu.

SED MEDYA’DAN KAYMAKAM BALCI’YA ZİYARET

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve çalışma arkadaşları Kaymakam Vekili Alper Balcı’yı makamında ziyaret etti.

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN FARKLI ETKİNLİK

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında Kaymakam Vekili Alper Balcı Ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya’yı Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencileri Ve Öğretmenleri ziyaret etti. Ziyaret sonrası Beşkaza Meydanı’na kadar ellerinde balonlar ile gelen özel öğrenciler ellerineki balonları gökyüzüne bıraktılar.

GAZİLER DERNEĞİNDEN BALCI’YA ZİYARET

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Fethiye Kaymakam Vekili Alper Balcı’yı ziyaret etti.

KAYMAKAM BALCI GÖREVİNE BAŞLADI, KAYMAKAM BALCIOĞLU VEDA ETTİ

Ağrı İli Diyadin İlçesi Kaymakamı olarak görev yapmaktayken Fethiye Kaymakamlığı’na atanan Alper Balcı görevine başladı. Alper Balcı’nın yeni görevine başlamasından sonra Fethiye Kaymakamlığı görevinden ayrılan Dalaman Havalimanı Hudut Mülki Amiri Hayrettin Balcıoğlu veda mesajı yayınladı.