Kökten, 'Güzel bir organizasyon oldu'

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne yoğun ilgi gördü. Programa katılan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri yoğun ilgi gördü. Binlerce insan Seki Yaylasına akın ederken Programa katılan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri programında konuşan Kökten, şunları söyledi:
“Bugün 30.su düzenlenen yağlı güreşler için öğlen geldik. İzleyip, keyif alıyoruz. Öncelikle Belediye Başkanımız Önder Akdenizli çok güzel bir organizasyon düzenlemiş. Organizasyonun güzel ilerlediği gözle görülüyor. Güzel bir şekilde ağırlandık. Hava da serin bizim oralar gibi değil. Bizim Fethiye'de yaşayan genç bir kardeşimiz var. Bu spora gönül vermiş, bu sporla ilgili gelecek vaat eden bir arkadaşımız. Onu elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz. Gelecekte bir yere geleceğine inanıyorum kendisinin. Her gittiği yerde de yanında olup destek vermeye çalışıyorum."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN