'Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?'

FTSO tarafından üye işletme ve üye işletme çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sağlanması amacıyla organize edilen ve İzgören Akademiden Barış Kılıçarslan tarafından verilen 'Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?' konulu seminer beğeniyle izlendi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

FTSO tarafından üye işletme ve üye işletme çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sağlanması amacıyla organize edilen ve İzgören Akademiden Barış Kılıçarslan tarafından verilen “Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?” konulu seminer beğeniyle izlendi.

Hafta sonları katılamayan üyeler için hafta içinde akşam saatlerinde düzenlenen seminer FTSO üyelerinden yoğun ilgi gördü.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üye işletme ve üye işletme ve üye işletme çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sağlanması amacıyla düzenlenen “Komşu köyde sizi ne bekliyor?” konulu seminer 24 Mart Cuma günü 16.30- 18.30 saatleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya Toplantı Salonu’nda yapıldı. İzgören Akademi’den Barış Kılıçarslan tarafından verilen seminere çok sayıda FTSO üyesi ile üye işletme çalışanı katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin, FTSO olarak üye işletme ve işletme çalışanlarının kişisel gelişimine katkı sağlamak için çaba sarf ettiklerini belirterek, eğitimlerin üyelerden gelen talebe göre düzenlediğini dile getirdi.

Akıcı anlatımıyla dikkat çeken Barış Kılıkarslan, insanların yaşama bakışlarıyla ayrıldığı 5 seviyeyi esprili ve ilginç  örnekleriyle anlattı.

İnsanların hep “Nasıl daha başarılı olurum?, Nasıl daha çok satış yaparım?, Nasıl daha çok para kazanırım?, Nasıl mutlu bir ilişki yaşarım?” gibi nasıl sorusunun cevabını aradığını belirten Kılıçarslan, başarılı olabilmek için gereken davranışların değişmesi için algının değişmesi gerektiğini belirterek bu sayede yaşamın da değiştirilebileceğini dile getirdi.

Seminerde nasıl görüyorsun ve neler yapıyorsun sorularının kişinin kim olduğunu ve yaşadığı hayatı belirlediğini belirten Kılıçarslan, kişilerin içinde bulunduğu hayat koşullarından çıkıp istedikleri hayatı yaşayabilmeleri için algılarını değiştirmeleri gerektiğini, algılarını değiştirmelerinin ardından hayatlarını değiştirebileceklerine dikkat çekti. İnsanların belirlediği hedefe ulaşmaları için ne kadar istekli oldukları ve bu istek doğrultusunda hedefe ulaşabilecekleri sürenin uzayıp kısalabilkeceğini dile getirdi.

Yaklaşık 2 saat boyunca devam eden seminerde Barış Kılıçarslan’ın akıcı anlatımı seminere katılanların beğenisiyle karşılandı.

 

Söyleşinin sonunda, Barış Kılıçarslan Satışın Şifreleri adlı kitabını da imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN