Mehmet Demir'den Göçmen Akınına Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Belediye Başkan A.Adayı Mehmet Demir, Fethiye'de yaşanan göçmen akınına dikkat çekti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Son günlerde Fethiye'ye her gün yüzlerce göçmenin özel botlar ve teknelerle geldiğini vurgulayan Demir, "Güzelim Fethiye'ye ve ülkemize gelen bu mültecilere dur diyecek kimse yok mu? Fethiye'mizi koruyacak kimse yok mu? Akın akın gelen mültecileri kimse görmüyor mu?" ifadelerini kullandı.

Mehmet Demir, Fethiye'nin bu şekilde mültecilere teslim edilmesine gönlünün razı olmadığını belirtti ve yetkililere, bu soruna acil çözüm getirmeleri çağrısında bulundu.

CHP’li Demir, "Bu güzel ilçemizin bu duruma düşmesine izin veremeyiz. Yetkilileri, Fethiye'nin ve ülkemizin sınırlarını korumaya ve bu göçmen akınına bir çözüm bulmaya davet ediyorum." dedi.

Fethiye'nin sadece doğal güzellikleriyle değil, aynı zamanda tarihi ve kültürel zenginlikleriyle de öne çıktığını vurgulayan Mehmet Demir, böylesine kıymetli bir ilçenin mültecilerin istilasına uğramasının kabul edilemez olduğunu belirtti ve hükümete bu konuda acil adımlar atması çağrısında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN