Milletvekili Otgöz'den  '30 Ağustos Zafer Bayramı'  Mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Vatanımızı korumak için Millet olarak 100 yıl önceki inanç ve karalılığa sahibiz.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: 

“30 Ağustos 1922 tarihinde azim, kararlılık ve stratejik bir deha ile kazanılan Büyük Zafer,  şanlı Türk tarihine altın harflerle yazılmıştır.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük savaş dehası ile kazanılan bu zafer,  istiklal ve istikbalimizi tescil etmiştir. Büyük zafer, Türk Milletinin küllerinden yeniden doğuşunu tüm dünyaya göstermiştir”.
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz mesajında; “Türk Milletinin azim ve karalılığına karşı koyabilecek hiçbir güç yoktur. İman, vatan ve bayrak aşkı ile kazanılan Başkomutanlık Savaşıyla milletimiz; bayrağından, ezanından ve istiklalinden en zor koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini bir kez daha göstermiştir.  Tüm dünya görmüştür ki, Türk Milleti asla vaz geçmez ve asla boyunduruk altına girmez.  Bize bu cennet vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Mekânları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Otgöz yayınladığı mesajında şunları kaydetti:

Ya istiklal ya izmihlal…

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ya istiklal ya izmihlal parolası ile yola çıkmış ve 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi kazanılmıştır. Düşmanın ilerleyişi durdurulmuştur.
Dört bir yanından işgal ve istilaya uğrayan cennet vatanımız, düşmandan temizlenmiş ve bağımsızlık mücadelemiz büyük bir zaferle taçlanmıştır.
100 yıl önce olduğu gibi günümüzde de, kadim vatanımız içeriden ve dışarıdan saldırılara maruz kalmaktadır. Günümüzde de;  hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimi,  ekonomik baskılar başarı ile atlatılmıştır. Terörle bizi dize getirmeye çalışanlar yine hüsrana uğramıştır.  Vatanımızı korumak için Millet olarak 100 yıl önceki inanç ve karalılığa sahibiz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Atatürk’ün koyduğu hedeflere ulaşmak için de büyük bir gayret göstermekteyiz ve bunu da başaracağız.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı,  rahmet ve minnetle yâd ediyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN