Muğla Kadem Temsilciliği Açıldı

Türkiye'de 52 ilde başarıyla yürüttüğü çalışmalarına 53. İl olarak Muğla Temsilciliği'ni ekleyen Kadem'in İl Temsilciliğine Dr. Eriş Başaran Akça seçildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla Kadem Temsilciliği Açıldı

Türkiye’de 52 ilde başarıyla yürüttüğü çalışmalarına 53. İl olarak Muğla Temsilciliği’ni ekleyen Kadem’in İl Temsilciliğine Dr. Eriş Başaran Akça seçildi. Görevine başlayan Akça; “Bu onurlu görevi layığı ile yerine getirmek için ben ve ekibim üzerimize düşen görevleri yapma konusunda gönüllü ve heyecanlıyız. Yeşil ile mavinin buluştuğu tarım ve turizm kenti Muğla’mızda kadınların onuru ile yaşayabileceği güvenli bir toplum ve adil bir gelecek için kadına dair konularda  “varoluşta eşitlik sorumlulukta adalet” ekseninde ilerlemeye kararlıyız. Aynı zamanda kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapı ile ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap vermek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak, istihdamı artırmak ve girişimciliği destekleyerek sosyal sorumluluk uygulamalarını yaygınlaştırmak hedefimiz.” 
Aile birliğini tehdit eden problemlerde ise her zaman çözümün bir parçası olarak görev alacağız diyen Muğla Temsilcisi Akça; “Muğla kadınlarının yaşadığı sorunlara çözümler üretmeye Muğla Kadem olarak gayret edeceğiz.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN