Ördek Adası'nda çevre temizliği yapıldı

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Ördek Adası'nda çevre temizliği etkinliği yapıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen “Çevre Haftası Etkinlikleri” devam ediyor. Yaklaşık bir hafta boyunca devam edecek olan etkinlikler kapsamında Çalış Kuş Cenneti temizlik etkinliği düzenlendi.

Program saat 9.30’da Ördek Adası girişinden başladı. Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri, STK ve dernek üyelerinin de katılımıyla başlayan etkinlikte çevreye atılan çöpler teker teker toplanarak çöp poşetlerine atıldı.
Kabak, “Kirletmeyelim, doğa bizim için var”

Çevre temizlik etkinliği hakkında konuşan Fethiye Belediyesi İklim ve Sıfır Atık Müdürü Selver Hatice Kabak, “Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında farkındalık oluşturmak adına bir dizi etkinlik düzenliyoruz.

Bunlardan üçüncüsünü de bugün Kuş Cenneti’nde temizlik kampanyası düzenleyerek gerçekleştirdik. Sivil Toplum Kuruluşları, dernekler ve öğrenciler ile birlikte burada bulunan çöp, ambalaj atıkları vb. atıkları ayrıştırarak toplayıp bilinç oluşturma çabasındayız. Kirletmeyelim, doğa bizim için var. Koruyarak kullanmamız temel prensibimiz. Bu mesajı vererek herkese katılımları için teşekkür ediyorum.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN