Resim Ve Çiçek Sergisi 3 Nisan'da…

Fethiye'nin tanınmış ressamlarından Hale Eralp, Ressam Bilge Thompson ve Ressam Jale Coşar'ın resim ve çiçek sergisi 3 Nisan'da törenle açılacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye’nin tanınmış ressamlarından Hale Eralp, Ressam Bilge Thompson ve Ressam Jale Coşar’ın  resim ve çiçek sergisi 3 Nisan’da törenle açılacak.

 

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Sergi salonunda açılacak olan sergide; birbirinden güzel eserler ilk defa  sergilenecek. 3 Nisan’da açılışı gerçekleşecek olan sergiye yoğun katılım beklenmekte. Sergi ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklamada bulunan Ressam Hale Eralp “Fethiye’nin sanat ve kültür hayatına bir güzellik daha katabilmek amacıyla bir sergi düzenlemekteyiz. Resim ve çiçek konulu sergimizde hem benim eserlerim hem de kız kardeşim Jale Coşar ile yakın arkadaşım Bilge Thompson’un eserleri sergilenecek. 3  Nisan  Pazartesi günü  Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Sergi salonunda; Saat 17.00’de açılış töreni düzenlenecektir. Sergimiz 8 Nisan’da sona erecektir. Sergimizin açılışında bizlere destek olan Fethiye Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya, Fethiye Kültür ve Sanat İşleri Müdürümüz  Halime Ok’a, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Müdürümüz Muammer Şahin’e ve tüm sanatçı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu  gün davetiyeleri dağıtıyoruz. Sayın Kaymakamımız Ekrem bey başta olmak üzere tüm yöneticilerimizi davetiyemizi verdik. Tüm halkımızı sergimize bekleriz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN