Sarıhan Öğretmenler Gününü Kutladı

Ak Parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yaptığı açıklamada tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Ak Parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle yaptığı açıklamada tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

 

Adana’da yaşanan terör olayında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara şifalar dileyen Sarıhan gazetecilerin sorusu üzerine Fethiye’de açığa alınan öğretmenlerin terör faaliyetleri ile ilgili soruşturmalarının tamamlanmasının ardından terör faaliyetlerine katılmayanların görevlerine iade edileceklerini söyledi. AK Parti Fethiye ilçe başkanı Kadir Sarıhan Adana’da terör olayı yaşandığını iki vatandaşın şehit olduğunu, 16 vatandaşın yaralandığını belirterek terörün her türlüsünü lanetlediğini, terörün çok canlar almasına rağmen ileriye gidemediğini ve gidemeyeceğini dile getirdi.  Sarıhan bir soru üzerine açığa alınan öğretmenlerin ifadelerinin alınıp sorgulamalarının devam ettiğini, emniyet, istihbarat ve adaletin görevini yapmakta olduğunu hatırlatıp “soruşturmalar tamamlanınca terör faaliyetlerine bulaşmayanlar, içinde yer almayanlar görevlerine iade edilecektir” diye konuştu. Açıklamadan sonra Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ile ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyeleri Atatürk anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN