Suyun Korunmasına Yönelik Eğitim Verildi

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Ziraat Mühendisi Ümmü Sezer tarafından İnlice Ahmet Nazif Zorlu İlkokulu öğrencilerine tatlı su kaynakların verimli kullanılması, tasarruflu su kullanımı, suyun kullanım alanları ve suyun korunmasına yönelik eğitim verildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Su kaynaklarının korunması ve verimli kullanılmasına yönelik gerekli tedbirler alınmadığı takdirde, 2030 yılından itibaren Türkiye’nin su sıkıntısı yaşayan ülkeler arasında yer alması bekleniyor.

Bu kapsamda Fethiye İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından okullarda "Su Verimliliği Seferberliği" kapsamında; tatlı su kaynaklarımızın verimli kullanılması, tasarruflu su kullanımı, suyun kullanım alanları ve suyun korunmasına yönelik eğitimler veriliyor.

Bu eğitimlerden birisi de Fethiye İlçe tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Ziraat Mühendisi Ümmü Sezer tarafından İnlice Ahmet Nazif Zorlu İlkokulu öğrencilerine verildi.

Eğitime 77 öğrenci ve öğretmen katıldı. Eğitimin sonunda öğrencilere Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından proje kapsamında temin edilen boya setleri ve kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN