Taraftarlar Galibiyetten Tatmin Olmadı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, sezon başından bu yana ilk galibiyetini dün akşam Denizlispor'a karşı 3-1'lik skorla aldı. Galibiyete rağmen Fethiyespor taraftarları, alınan skordan tatmin olmadı. Dünkü maçı tribünden takip eden Fethiyespor taraftarı Özer Tuna, maçla ilgili görüşlerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezon başından bu yana ilk galibiyetini dün akşam Denizlispor’a karşı 3-1’lik skorla aldı.

Galibiyete rağmen Fethiyespor taraftarları, alınan skordan tatmin olmadı. Dünkü maçı tribünden takip eden Fethiyespor taraftarı Özer Tuna, maçla ilgili görüşlerini FRT TV muhabirlerimize anlattı. Tuna, yaptığı açıklamada “Fethiyespor maçlarına genelde gidiyorum. Dün de maçtayım. İlk yarı gerçekten kötü bir oyun vardı. İkinci yarı değişikliklerle maçı çevirdik. Bu istikrar mı yoksa değil mi bilemiyorum. Kulüpte mi, hoca ile oyuncular arasında mı bilmiyorum ama kulüpte bir sıkıntı var. Bazı futbolcular, yıllardır profesyonel ama öyle bir top atıyorlar ki top benden çıksın nereye giderse gitsin kafası var. İkinci yarı başındaki değişiklerde biz hoca ne yapıyor dedik ama hoca orada haklıymış bazı değişikliklerden sonra oyun döndü. Bazı Fethiyespor futbolcularının taraftara el kol hareketi yapmasını da tasvip etmiyorum. Herkesin kendine çeki düzen vermesi lazım. Şehrin kenetlenmesi 7-8.haftada değil ilk haftada olması lazımdı. Sezon başından beri kötü bir oyun var. Puan durumuna bakıyorsun attığımız az yediğimiz de az. Her meslekte olduğu gibi şanssızlıklar oluşmuş olabilir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN